Czarna loteria

- Under the Knife
- 2016-08-18
- 2016-08-18
- 9788327620293
To miał być banalny zabieg chirurgiczny, ale pacjentka, pielęgniarka miejscowego szpitala, niespodziewanie umiera na stole operacyjnym. O błąd w sztuce lekarskiej zostaje oskarżona anestezjolog Kate Chesne. Wynajęty przez rodzinę zmarłej adwokat, David Ransom, jest całkowicie przekonany o winie Kate. Wkrótce jednak w tajemniczych okolicznościach ginie kolejna pielęgniarka i David zmienia zdanie. Nagle dociera do niego, że morderca wybiera swoje ofiary spośród pracowników szpitala. David zaczyna stawiać te same pytania, na które odpowiedzi rozpaczliwie poszukuje Kate.
Kup Czarna loteria w ulubionej księgarni
Oceny książki Czarna loteria
4586 użytkowników ma tytuł Czarna loteria na półkach głównych- Przeczytane 3 238
- Chcę przeczytać 1 316
- Tess Gerritsen 65
- 2018 34
- 2019 26
- Kryminał 20
- Thriller/sensacja/kryminał 18

OPINIE i DYSKUSJE o książce Czarna loteria
Jak już zaczęłam czytać to wciągnęła żeby zobaczyć jak się skończy. Jednak nie jest to pozycja którą bym poleciła i którą bym się zachwyciła
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toTo nie jest ta Tess Gerritsen, którą kojarzę z brutalnych zbrodni i drobiazgowych opisów sekcji zwłok. Klimat jest inny, bardziej stonowany, mniej medyczny. Ale to wcale nie znaczy, że książka jest słabsza.
Podobała mi się intryga. Kłamstwa, niedopowiedzenia, zawiłości, które stopniowo wychodzą na światło dzienne. Główna bohaterka daje radę, jest zdeterminowana i konsekwentna w dążeniu do prawdy.
W tle pojawia się oczywiście przystojny mężczyzna, ale na szczęście wątek romantyczny nie dominuje nad kryminalnym. To nadal przede wszystkim historia o tajemnicy i jej rozwiązywaniu. Inna odsłona autorki, ale wciąż warta uwagi.
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toPodobała mi się intryga. Kłamstwa, niedopowiedzenia, zawiłości, które stopniowo wychodzą na światło dzienne. Główna bohaterka daje radę, jest zdeterminowana i...
Kryminał medyczny z wątkiem romansowym. Dobrze, lekko się czyta. Zaskakuje, ale we mnie nie wzbudziło żadnych emocji, no może poza jedną łzą smutku, którą uroniłam na końcu.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo tothriller medyczny ,dynamiczna akcja ,romans tle rodem z Harlequina . całość wypadła blado w porównaniu do innych książek tej autorki.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toTo jest tak złe, że zęby bolą. Nie można dać się zwieść tytułowi - to nie kryminał! To bardzo wczesna Gerritsen, publikowana przez wydawnictwo Harlequin. Koszmar.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toRomans z elementami kryminalnymi lub romantyczny kryminał. Niedługa, zgrabnie napisana mini powieść . Do przeczytania, ale nie powala .
Pierwsze dwie książki pani Tess Gerritsen póki co nie powalają mnie z nóg. Biorę jednak poprawkę i myślę, że z kolejnymi książkami poziom mojego zadowolenia z twórczości tej pani będzie wzrastał. Mam nadzieję, że potwierdzą się wysokie oceny innych czytelników.
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toPierwsze dwie książki pani Tess Gerritsen póki co nie powalają mnie z nóg. Biorę jednak poprawkę i myślę, że z kolejnymi książkami poziom mojego zadowolenia z twórczości tej pani będzie wzrastał. Mam nadzieję, że potwierdzą się wysokie...
Książki Tess czyta się bardzo szybko. Uwielbiam jej medyczne thrillery i Czarna loteria również bardzooo mi się spodobała. Mamy tutaj wątek lekarka i prawnik, który chce ją pozwać za błąd w sztuce, ale to nie jest takie oczywiste, jak mogłoby się wydawać
. Dużo kluczenia, niewyjaśnionych wątków, a na koniec plot twist kto jest mordercą. Poza tym uwielbiam wątki romantyczne, które autorka wplątuje do swoich książek. Jeżeli lubicie twórczość Tess to się nie zawiedziecie!
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo to. Dużo kluczenia, niewyjaśnionych wątków, a na koniec plot twist kto jest mordercą. Poza tym uwielbiam wątki romantyczne,...
Całkiem spoko książka. Dosyć szybko się czyta. Główna bohaterka jest anestezjologiem i zostaje oskarżona o niedopatrzenie i nieumyślne zabójstwo podczas operacji. Postanawia udowodnić swoją niewinność i rozpoczyna prywatne śledztwo. Prawda jaką odkryje jest zaskakująca i ja się jej nie spodziewałam. Ogólnie polecam jako przyjemną rozrywkę.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toTakie sobie czytadło. Dobrze się czyta, ale historia miłosna jak podrzędnego romansidła, niestety.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toWciągająca historia, nie do końca przewidywalna... Bardzo dobrze się czyta, jak większość książek tej autorki.