The Shadow Friends

- Klub Martini (tom 3)
- The Shadow Friends
- 2026-09-01
- 2026-09-01
Klub Martini to coś więcej niż zwykły klub książkowy. Jego członkowie kochają w skupieniu obserwować ptaki. Ale są także emerytowanymi szpiegami... Więc sprawy mogą w każdej chwili przybrać naprawdę ekscytujący obrót. Teraz, aby ratować przyjaciela, opuszają swoje spokojne miasteczko, i bardziej niż kiedykolwiek będą musieli polegać tylko na sobie...
Morderstwo podczas międzynarodowej konferencji w Purity budzi w Ingrid, emerytowanej agentce służb specjalnych, dawne wspomnienia o koledze z CIA, z którym kilkadziesiąt lat temu prowadziła wspólną operację. Akcja zakończyła się tragicznie – śmiercią trzech osób, w tym młodej kobiety, którą mieli chronić. Czyżby po tylu latach morderca powrócił? Ingrid staje przed trudnym wyborem: dołączyć do swojego byłego kochanka w pościgu za zabójcą lub złamać złożoną wiele lat temu przysięgę, że pomści ofiary.
Kiedy Ingrid nagle znika, jej mąż Lloyd natychmiast zaczyna działać. Jako były analityk CIA, nie ma doświadczenia w terenie, ale posiada umiejętności niezbędne do odnalezienia żony. W towarzystwie zaniepokojonej Maggie Bird podąża tropem Ingrid aż do Amsterdamu. Tam nieświadomie wywołuje lawinę wydarzeń, które narażą życie Ingrid na niebezpieczeństwo, a może nawet zmuszą Klub Martini do definitywnego zakończenia działalności.
Kup The Shadow Friends w ulubionej księgarni
Oceny książki The Shadow Friends
28 użytkowników ma tytuł The Shadow Friends na półkach głównych- Chcę przeczytać 28
- Zapowiedzi nowości 1
- DO KUPIENIA - MUST HAVE 1