Hitler. T.2, cz.2 (1941-1945): Nemezis

Okładka książki Hitler. T.2, cz.2 (1941-1945): Nemezis autora Ian Kershaw, 9788373013247
Okładka książki Hitler. T.2, cz.2 (1941-1945): Nemezis
Ian Kershaw Wydawnictwo: Rebis Cykl: Hitler (tom 2.2) Seria: Historia biografia, autobiografia, pamiętnik
biografia, autobiografia, pamiętnik
Przemysław Bandel, Robert Bartołd

Kup Hitler. T.2, cz.2 (1941-1945): Nemezis w ulubionej księgarnii

Oceny książki Hitler. T.2, cz.2 (1941-1945): Nemezis

OPINIE i DYSKUSJE o książce Hitler. T.2, cz.2 (1941-1945): Nemezis

Poszukuję książki na prezent Tom 2 cz. 2 Nemezis, może ktoś wie jak ją zdobyć? Antykwairat/olx/vinted/allegro? :)

Zakończenie najlepszej, najobszerniejszej i co najważniejsze chyba najbardziej obiektywnej biografii Adolfa Hitlera.

Najlepsza, kompletna, naukowa, trudna, lecz fascynująca biografia wodza III Rzeszy

274 użytkowników ma tytuł Hitler. T.2, cz.2 (1941-1945): Nemezis na półkach głównych
95 użytkowników ma tytuł Hitler. T.2, cz.2 (1941-1945): Nemezis na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Hitler. T.2, cz.2 (1941-1945): Nemezis

Ian Kershaw
Ian Kershaw
Brytyjski historyk, profesor historii najnowszej na Uniwersytecie w Sheffield. Zajmuje się historią Europy i Niemiec w XX wieku, zwłaszcza okresem Trzeciej Rzeszy. Napisał kilkanaście książek, najbardziej znaną z nich jest trzytomowa biografia Adolfa Hitlera, która została nagrodzona wieloma prestiżowymi nagrodami. Jest członkiem Akademii Brytyjskiej, Królewskiego Towarzystwa Historycznego.

Cytaty z książki Hitler. T.2, cz.2 (1941-1945): Nemezis

Dodaj cytat z książki Hitler. T.2, cz.2 (1941-1945): Nemezis