Wszyscy grzeszą

Marek Harny Wydawnictwo: Prószyński i S-ka kryminał, sensacja, thriller
kryminał, sensacja, thriller
2008-01-01
2008-01-01

Kup Wszyscy grzeszą w ulubionej księgarnii

Oceny książki Wszyscy grzeszą

OPINIE i DYSKUSJE o książce Wszyscy grzeszą

Ciąg dalszy "Pismaka". Polecam!

Ciąg dalszy "Pismaka". Polecam!

Książki, których fabuła obraca się wokół politycznych rozgrywek, nie należą do moich ulubionych. Sama postać głównego bohatera - reportera, którego najlepsze lata już dawno minęły, nie wzbudził we mnie sympatii. Intryga kryminalna nie zaskakuje, a niektóre fakty zmieniające ścieżkę dochodzenia do prawdy, pojawiają się niejako znikąd lub w ogóle nie wiadomo, jak główny bohater je odkrył. Jak dla mnie pozycja na 5.

Początek dłużył mi się niesamowicie. Jednak, gdy akcja nabrała rozpędu to, już nie zwolniła do końca.

96 użytkowników ma tytuł Wszyscy grzeszą na półkach głównych
30 użytkowników ma tytuł Wszyscy grzeszą na półkach dodatkowych

Okładka książki Opowiadania szkolne Grażyna Bąkiewicz, Zbigniew Górniak, Katarzyna Grochola, Marek Harny, Manula Kalicka, Jarosław Klejnocki, Janusz Majewski, Irena Matuszkiewicz, Iwona Menzel, Zofia Mossakowska, Monika Mostowik, Daniel Odija, Ewa Maria Ostrowska, Maciej Przepiera, Michał Rusinek, Bartłomiej Świderski, Antonina Turnau, Małgorzata Warda

Cytaty z książki Wszyscy grzeszą

Dodaj cytat z książki Wszyscy grzeszą