Okładka książki Zarządzanie codziennością. Zaplanuj dzień, skoncentruj się i wyostrz swój twórczy umysł autora Jocelyn K. Glei, 9788328301528
Jocelyn K. Glei Wydawnictwo: Onepress nauki społeczne (psychologia, socjologia, itd.)
nauki społeczne (psychologia, socjologia, itd.)
Manage Your Day-to-Day: Build Your Routine, Find Your Focus, and Sharpen Your Creative Mind
2015-06-16
2015-06-16
2013-05-21
Olga Kwiecień-Maniewska

Kup Zarządzanie codziennością. Zaplanuj dzień, skoncentruj się i wyostrz swój twórczy umysł w ulubionej księgarnii

Oceny książki Zarządzanie codziennością. Zaplanuj dzień, skoncentruj się i wyostrz swój twórczy umysł

OPINIE i DYSKUSJE o książce Zarządzanie codziennością. Zaplanuj dzień, skoncentruj się i wyostrz swój twórczy umysł

Minimalnie lepsza od poprzedniej przesłuchanej książki, coś tam można wyłuskać.

Minimalnie lepsza od poprzedniej przesłuchanej książki, coś tam można wyłuskać.

Zebranie wielu znanych porad w kompleksowy i dość przejrzysty sposób dotyczący zarządzania sobą i własnym czasem. Czy dowiedziałem się czegoś nowego? Raczej nie. Czy było to dobrze zebrane w jednym miejscu, podane w skondensowany i przyjemny w odbiorze sposób? Zdecydowanie tak

Dostałam w tej książce właśnie to, czego oczekiwałam - wskazania palcem, co muszę zrobić, żeby mieć więcej czasu na skuteczne tworzenie. I faktycznie, zadziałało, zyskałam lekko 1h dziennie na efektywne działania dla swojego biznesu (a jestem na początku swojej drogi).

499 użytkowników ma tytuł Zarządzanie codziennością. Zaplanuj dzień, skoncentruj się i wyostrz swój twórczy umysł na półkach głównych
81 użytkowników ma tytuł Zarządzanie codziennością. Zaplanuj dzień, skoncentruj się i wyostrz swój twórczy umysł na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Zarządzanie codziennością. Zaplanuj dzień, skoncentruj się i wyostrz swój twórczy umysł

Cytaty z książki Zarządzanie codziennością. Zaplanuj dzień, skoncentruj się i wyostrz swój twórczy umysł

Jocelyn K. Glei Zarządzanie codziennością. Zaplanuj dzień, skoncentruj się i wyostrz swój twórczy umysł Zobacz więcej