Bitter of Tongue

40 str. 40 min.
- fantasy, science fiction
- e-book
- Tales from Shadowhunter Academy (tom 7)
- 2015-08-18
- 2015-08-18
- 40 min.
- angielski
When Simon is kidnapped by the fey, he’s amazed to find a friend in former Shadowhunter Mark Blackthorn. One of ten adventures in Tales from the Shadowhunter Academy.
After Simon is kidnapped by faeries (why is he always kidnapped?),he uncovers rumors of a secret weapon Sebastian left behind for the faerie queen. He must escape the Fey, relying on his only ally, former Shadowhunter and Dark Artifices character Mark Blackthorn.
Kup Bitter of Tongue w ulubionej księgarni
Oceny książki Bitter of Tongue
191 użytkowników ma tytuł Bitter of Tongue na półkach głównych- Chcę przeczytać 146
- Po angielsku 3
- Angielski 2