Spalaj tłuszcz, buduj mięśnie

Okładka książki Spalaj tłuszcz, buduj mięśnie autora Tom Venuto, 9788375793468
Okładka książki Spalaj tłuszcz, buduj mięśnie
Tom Venuto Wydawnictwo: Galaktyka poradniki
poradniki
Burn the Fat, Feed the Muscle: Transform Your Body Forever Using the Secrets of the Leanest People in the World
2014-11-13
2014-11-13
Iwona Fedrau

Kup Spalaj tłuszcz, buduj mięśnie w ulubionej księgarnii

Oceny książki Spalaj tłuszcz, buduj mięśnie

OPINIE i DYSKUSJE o książce Spalaj tłuszcz, buduj mięśnie

Po przeczytaniu kilkunastu pozycji różnych książek na temat odchudzania mogę powiedzieć że nie spotkałem książki która tak dokładnie omówiła wszystkie niuanse odchudzania i wytłumaczyła na czym ono polega. Tom Venuto ma kilkadziesiąt lat doświadczenia w tym temacie. Realizacja jego programu przyniosła dalszą redukcję tkanki tłuszczowej mimo zejścia poniżej 10 % i chwilowego zastoju. Dziwią mnie trochę opinie wystawione tej książce przez co się wahałem czy warto ją kupować. Było warto. Nie rozumiem osób które mają duże niby doświadczenie podkreślając w opiniach ze szukali porad dla zaawansowanych, nie ma cudownych sposobów na odchudzanie, jest tylko kilka podstawowych zasad i o nich pisze Tom Venuto. Tym samym dziwią mnie wysokie noty książek polskich autorów w tym temacie których wiedza w zadnym stopniu nie dorównuje z tej książki.

Tematyka ostatnio bardzo popularna, dlatego z chęcią sięgnęłam po ten tytuł. Niestety trzeba zaznaczyć, że jeśli ktoś jest już na zaawansowanym poziomie w tej dziedzinie, to nie poszerzy on swojej wiedzy w oparciu i powyższą książkę. Dla mniej zaawansowanych jak i początkujących, pozycja godna polecenia. Znajdziecie tu wiele ciekawych zagadnień, zrozumiale i przystępnie przedstawionych. Jeśli jednak macie zamiar w 100% opierać się na wiedzy z tego tytułu przy budowaniu własnej sylwetki, to nie jest to najlepsza opcja. W tej dziedzinie należy poznać wiele stanowisk i opcji oraz ciągle poszerzać swoją wiedzę w oparciu o aktualne badania. Co nie zmienia faktu, że warto przeczytać i wyciągnąć własne wnioski :) pozdrawiam gorąco:) https://www.wolny.org.pl

Zbiór wszystkiego co przekłada się na smukłą sylwetkę. Nie tylko ćwiczenia czy dieta. Przydałoby się tylko więcej praktyki, czyli ćwiczeń czy posiłków, a sądzę, że byłaby kompletna. Podobało mi się również, że autor poruszył kwestię nie tyle motywacji, co nastawienia i psychiki, a budowania sylwetki.

165 użytkowników ma tytuł Spalaj tłuszcz, buduj mięśnie na półkach głównych
40 użytkowników ma tytuł Spalaj tłuszcz, buduj mięśnie na półkach dodatkowych

Cytaty z książki Spalaj tłuszcz, buduj mięśnie

Dodaj cytat z książki Spalaj tłuszcz, buduj mięśnie