Magnat

2000-01-01
2000-01-01
8371792069
Ewa Pankiewicz
Jack Lear jest prawdziwym rekinem biznesu kierowanym niepohamowaną ambicją. Zdobywa ogromną fortunę, zakłada sieć radiową i telewizyjną, poślubia kolejno dwie piękne kobiety. Nic jednak nie jest w stanie powstrzymać płonącej w Jacku żądzy sukcesu, pokonania wrogów i rywali, aż do chwili gdy z najmniej oczekiwanej strony pojawia się zagrożenie: ktoś chce wydrzeć mu z rąk imperium, które stworzył.

Kup Magnat w ulubionej księgarniiPorównywarka z najlepszymi ofertami księgarń W naszej porównywarce znajdziesz książki, e-booki i audiobooki z najpopularniejszych księgarń internetowych. Niektórzy partnerzy przygotowują dla użytkowników naszego serwisu specjalne rabaty, dlatego warto kupować książki przez lubimyczytać.pl. Oferty są prezentowane w trzech kategoriach: „Oferta dnia” (promocje partnerów),„Polecane księgarnie” (sprawdzeni partnerzy handlowi, z którymi współpracujemy na podstawie umów) oraz „Pozostałe”. W każdej kategorii kolejność prezentacji zależy od ceny produktu przekazanej przez księgarnie lub dostawcę porównywarki. Lubimyczytać.pl nie prowadzi sprzedaży i nie uczestniczy w procesie zakupowym po przekierowaniu na stronę sklepu. Mimo że dokładamy starań, aby wszystkie linki i informacje były aktualne, nie mamy wpływu na ewentualne nieścisłości cenowe, błędne przekierowania lub zmiany w ofertach księgarni. Jeśli zauważysz nieprawidłowość, prosimy o zgłoszenie jej na adres: admin@lubimyczytac.pl. Dzięki Twojej informacji możemy jeszcze lepiej dbać o jakość działania naszej porównywarki.

Oceny książki Magnat

OPINIE i DYSKUSJE o książce Magnat

Tagi i tematy do książki Magnat

Harold Robbins
Harold Robbins
Harold Robbins urodził się 21 maja 1916 roku jako Harold Rubin, syn rosyjsko-polskich imigrantów. Jego ojciec miał dobrze prosperującą aptekę na Manhattanie. Syn kształcił się w szkole George Washington High School. W późniejszych czasach pisarz twierdził, że jako niemowlę został porzucony na schodach sierocińca, gdzie spędził dzieciństwo. Na początku II wojny światowej przeniósł się do Hollywood, gdzie pracował dla Universal Pictures, najpierw jako urzędnik, potem scenarzysta. W 1948 r. zadebiutował jako pisarz. Napisał ponad 20 książek, które zostały przetłumaczone na 32 języków. Jego książki sprzedano w ponad 750 milionów egzemplarzy. Wiele z nich sfilmowano. Harold Robbins zmarł 14 października 1997 roku mając 81 lat. Był trzykrotnie żonaty. Posiada swoją gwiazdę na Hollywoodzkiej Alei Gwiazd.

Okładka książki Nie mówię już szeptem Żaneta Brudzińska, Klaudia Chrapko, Ewelina Glinka, Czuły Krąg Pisarski, Joanna Krzemińska, Karolina Majewska-Sarna, Paulina Merz, Joanna Moczulska, Ola Mucha, Dominika Nowakowska, Aga Pankau, Angelika Skrzypa, Agnieszka Sobczak, Patrycja Wójtowicz

Cytaty z książki Magnat

Dodaj cytat z książki Magnat