Bieg to zdrowie

Andrzej MartynkinZbigniew Zaremba Wydawnictwo: Sport i Turystyka sport
sport
1975-01-01
1975-01-01

Kup Bieg to zdrowie w ulubionej księgarnii

Oceny książki Bieg to zdrowie

OPINIE i DYSKUSJE o książce Bieg to zdrowie

Ostatnio czytam sporo książek o sporcie z lat 70., bo w takie jest zaopatrzona najbliższa biblioteka. Muszę przyznać, że ta pozycja miło mnie zaskoczyła. Napisana bardzo zwięźle, zawiera sporo praktycznych wskazówek, choć niektóre (jak zakup butów zakup butów z fabryki w Krośnie podobnych do popularnych z RFNu) straciły na aktualności.

5 użytkowników ma tytuł Bieg to zdrowie na półkach głównych

Tagi i tematy do książki Bieg to zdrowie

Okładka książki Panteon polskiego sportu Zbigniew Dutkowski, Jan Frandofert, Jacek Korczak-Mleczko, Radosław Leniarski, Andrzej Martynkin, Tadeusz Olszański, Stefan Szczepłek, Bogdan Tuszyński, Jan Żdżarski
Okładka książki Sławy Polskiego Sportu Andrzej Martynkin, Janek Żdżarski
Sławy Polskiego Sportu Andrzej Martynkin, Janek Żdżarski
Okładka książki Gwiazdy sportu 84 Manfred Hönel, Volker Kluge, Jacek Korczak-Mleczko, Jan Lis, Andrzej Łozowski, Andrzej Martynkin, Tadeusz Olszański, Andrzej Person, Lesław Skinder, Bohdan Tomaszewski, Jacek Żemantowski
Okładka książki Nie trać głowy za kierownicą Andrzej Martynkin, Robert Mucha
Nie trać głowy za kierownicą Andrzej Martynkin, Robert Mucha

Cytaty z książki Bieg to zdrowie

Dodaj cytat z książki Bieg to zdrowie