Słodkie słówka

Okładka książki Słodkie słówka autora Susan Mallery, 9788323890478
Okładka książki Słodkie słówka
Susan Mallery Wydawnictwo: Harlequin Cykl: Siostrzyczki (tom 1) Seria: New York Times Bestselling Authors: Powieść obyczajowa literatura obyczajowa, romans
literatura obyczajowa, romans
Siostrzyczki (tom 1)
New York Times Bestselling Authors: Powieść obyczajowa
Sweet Talk, Sweet Trouble, Sweet Spot
2013-03-22
2010-01-01

Kup Słodkie słówka w ulubionej księgarnii

Oceny książki Słodkie słówka

OPINIE i DYSKUSJE o książce Słodkie słówka

Nie zainteresowała mnie.

Nie zainteresowała mnie.

Ciepła opowieść o trzech siostrach, które po latach rozłąki muszą znaleźć drogę do siebie. Ten tom opowiada o Clear. Clear jest uzdolnioną pianistką, która marzy o rodzinie i dzieciach.
Czy jej marzenia się spełnią? Czy demony przeszłości zostaną pokonane?
Świetna książka, polecam.

Czy jej marzenia się spełnią? Czy demony przeszłości zostaną pokonane?
Świetna książka, polecam.

bardzo przyjemnie mi się czytało.bohaterki bardzo sympatyczne ale ze skomplikowaną sytuacją życiową.nawet łza się zakręciła w oku a to nie zdarza się często

293 użytkowników ma tytuł Słodkie słówka na półkach głównych
45 użytkowników ma tytuł Słodkie słówka na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Słodkie słówka

Susan Mallery
Susan Mallery
Pisarstwem fascynowała się od najmłodszych lat. Zbieg okoliczności pozwolił jej zadebiutować i od tego czasu zdobywa sławę jako autorka poczytnych powieści drukowanych na całym świecie i przekładanych na wiele języków. Rzesze fanek kupują każdą z jej powieści niemal tuż po wydaniu. Pisząc, korzysta z doświadczeń znajomych i przyjaciół, a także własnych, często też opiera się na wiadomościach z literatury. Ma wyjątkowy talent do tworzenia barwnych, wiarygodnych postaci, o których przeżyciach czyta się z zapartym tchem.

Cytaty z książki Słodkie słówka

Susan Mallery Słodkie słówka Zobacz więcej