Steve Jobs: Sekrety innowacji. Zupełnie inaczej - reguły przełomowego sukcesu

Okładka książki Steve Jobs: Sekrety innowacji. Zupełnie inaczej - reguły przełomowego sukcesu autora Carmine Gallo, 9788324016464
Carmine Gallo Wydawnictwo: Znak Literanova Seria: Punkty Przełomowe poradniki
poradniki
Punkty Przełomowe
The Innovation Secrets of Steve Jobs. Insanely Different Principles for Breakthrough Success
2011-09-26
2011-09-26
Agnieszka Sobolewska

Kup Steve Jobs: Sekrety innowacji. Zupełnie inaczej - reguły przełomowego sukcesu w ulubionej księgarnii

Oceny książki Steve Jobs: Sekrety innowacji. Zupełnie inaczej - reguły przełomowego sukcesu

OPINIE i DYSKUSJE o książce Steve Jobs: Sekrety innowacji. Zupełnie inaczej - reguły przełomowego sukcesu

Tak, jak napisano na okładce, książka jest bardzo inspirująca bez względu na branżę, w której działamy. Nie są to tylko opisy innowacji Apple'a, ale też historie zwykłych ludzi, którzy mieli wizję, aby zmienić coś na lepsze.

Przeczytałem ten tytuł jako uzupełnienie po "7 nawykach skutecznego działania".

W moim odczuciu książka skierowana dla osób prowadzonych własny biznes lub zastanawiających się nad nim. Na pewno warta uwagi, pozwoli spojrzeć ciekawiej na wiele aspektów oraz dodać inspiracji niezależnie od miejsca w którym jesteśmy. Chociaż mimo wszystko lekko dłużyła mi się.

Gdybym miał polecić ją osobom uczulonym na produkty Apple miałbym mieszane uczucia ;)

Pozycja warta przeczytania!

Przeczytałem ten tytuł jako uzupełnienie po "7 nawykach skutecznego działania".

Gdybym miał...

Książka ciekawa ale nie spodziewajcie się jakiś wybitnych nowości i informacji. Raczej jest to rozwinięcie jego biografii z kilkoma dodatkowymi akcentami na innowacje.

213 użytkowników ma tytuł Steve Jobs: Sekrety innowacji. Zupełnie inaczej - reguły przełomowego sukcesu na półkach głównych
77 użytkowników ma tytuł Steve Jobs: Sekrety innowacji. Zupełnie inaczej - reguły przełomowego sukcesu na półkach dodatkowych

Cytaty z książki Steve Jobs: Sekrety innowacji. Zupełnie inaczej - reguły przełomowego sukcesu