Bogini oceanu

Okładka książki Bogini oceanu autora Phyllis Christine Cast, 9788324579228
Okładka książki Bogini oceanu
Phyllis Christine Cast Wydawnictwo: Książnica Cykl: Wezwanie bogini (tom 1) fantasy, science fiction
Wezwanie bogini (tom 1)
Goddess of the Sea
2011-06-29
2011-06-29
Katarzyna Malita

Kup Bogini oceanu w ulubionej księgarnii

Oceny książki Bogini oceanu

OPINIE i DYSKUSJE o książce Bogini oceanu

Najgorsza książka jaką w życiu czytałam. Poziom absurdu logiki i niektórych scen aż wyprowadzały mnie z równowagi. Tak jak nigdy nie zaginam grzbietów w miękkich książkach, tak w tej, przy jej czytaniu, nie miałam żadnych skrupułów ani żalu.

Nie polecam, a jeśli ktoś chce ją BARDZO przeczytać to lepiej niech wypożyczy z biblioteki, bo szkoda pieniędzy na zakup.

Myślałam że będzie to dużo ciekawsza książka, i że będzie tak porywająca jak Cykl "Domu Nocy" ale niestety się zawiodłam. Za dużo rozległego opisu kilku rzeczy które wcale nie są istotne. Bardzo zdziwił mnie wątek tego że Sean i Dylan to jedna i ta sama osoba i bardzo mnie ciekawi dlaczego chce to ukrywać przed CC i że Bogini Ziemi na to przystaje... bardzo to ciekawe ale niestety nie ma kolejnych kontynuacji tej książki a trochę szkoda. Choć momentami też czasem potrafi przynudzić to da się ją czytać. 😉

Książka niesamowicie słaba, postacie mdłe a całość przewidywalna. Odradzam

Książka niesamowicie słaba, postacie mdłe a całość przewidywalna. Odradzam

2567 użytkowników ma tytuł Bogini oceanu na półkach głównych
715 użytkowników ma tytuł Bogini oceanu na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Bogini oceanu

Okładka książki Hex You. Kara za klątwę Kristin Cast, Phyllis Christine Cast
Hex You. Kara za klątwę Kristin Cast, Phyllis Christine Cast
Okładka książki Omens Bite. Dary bogiń Kristin Cast, Phyllis Christine Cast
Omens Bite. Dary bogiń Kristin Cast, Phyllis Christine Cast
Okładka książki Spells Trouble. Wiedźmi czar Kristin Cast, Phyllis Christine Cast
Spells Trouble. Wiedźmi czar Kristin Cast, Phyllis Christine Cast
Okładka książki Loved Kristin Cast, Phyllis Christine Cast
Loved Kristin Cast, Phyllis Christine Cast
Phyllis Christine Cast
Phyllis Christine Cast
Phyllis Christine Cast (r.1960) urodziła się w Watseka, Illinois. Mieszka w Tulsa gdzie uczyła w szkole języka angielskiego. Jej córka jest studentką Uniwersytetu Tulsa. Cast jest autorką amerykańskiego romansu i fantasy, znaną serię ,,Dom Nocy'' piszę ze swoją córką Kristin, jak również własne ,,Goddess Summoning'' i serie wydawnicze Partholon. Jej pierwsza książka, ,,Bogini przez pomyłkę'' została opublikowana w 2001r. Była finalistką wyborów dla czytelników 'National Awards', a jej kolejne książki zdobyły wiele nagród. W 2005r. ona i jej córka zaczęły współpracę nad ,,Domem Nocy'', w następstwie popularność vampire fiction prowadzone przez sagę ,,Zmierzch'' Stephenie Meyer.

Cytaty z książki Bogini oceanu