Niewinny

00:00 /00:00

Kup Niewinny w ulubionej księgarnii

Oceny książki Niewinny

OPINIE i DYSKUSJE o książce Niewinny

Bardzo relaksująca pozycja, czysta rozrywka. Czytałem z uśmiechem na ustach. Niestety ostatnie 30% książki troszkę zepsuło obraz. Za dużo było zbyt naciąganych zdarzeń i koincydencji. Plus zakończenie, które te naciągnięcia doprowadziło do absurdu.

Niemniej polecam. Bardzo dobra i niewymagająca lektura świetnie spisująca się jako odskocznia od czegoś poważniejszego.

Bardzo dobra książka, po lekko nudnawym wstępie wciągnęła mnie bez reszty.

Bardzo dobra książka, po lekko nudnawym wstępie wciągnęła mnie bez reszty.

Nie wiem czy nie najlepsza książka Autora, którą pochłonęłam bez reszty. Temat morderstwa wydaje się być pobocznym przy okrucieństwie z jakim spotykały się bohaterki. Mroczna, ale warta uwagi pozycja:)

Historia trzymająca w napięciu, czasem lekko niespójna, lecz wyśmienita jako relaks. Bynajmniej nie sztampowa, bo podobało mi się charakterologiczne zróżnicowanie bohaterów. Polecam!

Nie wciągnęła mnie.

Nie wciągnęła mnie.

To jedna z tych książek, które bierzesz „na chwilę”, a kończy się na tym, że nagle jest druga w nocy i jeszcze jeden rozdział Czyta się ją naprawdę szybko – styl jest lekki, bez zbędnego przeciągania, a akcja cały czas idzie do przodu. Idealna lektura na relaks – wciąga, nie męczy i zostawia po sobie bardzo dobre wrażenie.

fabuła - 8

postaci - 8
dialogi - 6
styl - 6
realność - 7

Nie ma to jak Coben 🙂 tak potrafi namieszać, że w żadnym wypadku nie mogę się domyślić rozwiązania. Czytalo sie dobrze, ciekawa historia chociaz troche aż za dużo tych różnych wątków. Oczywiście na końcu wszytsko sie wyjaśnia i łączy się w całości. Dobra lektura. Polecam

Wciągający thriller, w którym Coben świetnie łączy napięcie z emocjami. Historia Matta od pierwszych stron trzyma w niepewności, a kolejne zwroty akcji naprawdę potrafią zaskoczyć. Podobało mi się, jak autor pokazuje ciężar przeszłości i to, jak jedna decyzja może odmienić całe życie. Dynamiczne tempo, ciekawi bohaterowie i bardzo dobra intryga — świetna lektura na kilka wieczorów.

15010 użytkowników ma tytuł Niewinny na półkach głównych
2615 użytkowników ma tytuł Niewinny na półkach dodatkowych