Minimalizm jako sposób na życie w dobrobycie

Okładka książki Minimalizm jako sposób na życie w dobrobycie autora Emil Borkowicz, 9788396115068
Okładka książki Minimalizm jako sposób na życie w dobrobycie
Emil Borkowicz Wydawnictwo: poradniki
poradniki
2013-11-01
2013-11-01

Kup Minimalizm jako sposób na życie w dobrobycie w ulubionej księgarnii

Oceny książki Minimalizm jako sposób na życie w dobrobycie

OPINIE i DYSKUSJE o książce Minimalizm jako sposób na życie w dobrobycie

Książka bardzo oczywista i infantylna. Powstała chyba tylko po to aby autor uatrakcyjnił swoje CV... Dzisiaj nikogo nie dziwi ciekawostka, że pieniądze i drogie przedmioty szczęścia nie dają.

Nawet jedna gwiazdka to za dużo. Dziwię się, że ktoś zdecydował się wydać taki bubel.

Słaba stylistycznie i językowo publikacja. Autor jest licealistą - napracował się kompilując wiedzę z innych źródeł (brak bibliografii!)a jego przekonanie, że jego droga jest najlepsza, jago wybór naj - odrzucające (mimo wstępu w którym zaznacza, że pokazuje swoją opinię, to się tej deklaracji nie trzyma). Są na rynku znacznie ciekawsze, lepiej opisujące minimalizm - pozycje. Tę odradzam

57 użytkowników ma tytuł Minimalizm jako sposób na życie w dobrobycie na półkach głównych
13 użytkowników ma tytuł Minimalizm jako sposób na życie w dobrobycie na półkach dodatkowych

Cytaty z książki Minimalizm jako sposób na życie w dobrobycie

Emil Borkowicz Minimalizm jako sposób na życie w dobrobycie Zobacz więcej