Bajkowa drużyna

- 2011-10-04
- 2011-10-04
- 56 min.
- 978-83-7648-922-3
O brzydkich wyrazach, cukierkowej diecie i o innych sprawach, co ciekawią dzieci
Bajki i piosenki do czytania i słuchania
„Bajkowa Drużyna” to pięknie i oryginalnie wydana, kolorowa, pełna radości książka, łącząca wspaniałą zabawę z mądrymi tekstami w znakomitym wykonaniu.
Oryginalny multimedialny projekt dla dzieci w każdym wieku. Autorką wszystkich tekstów i rysunków jest znana piosenkarka Kasia Klich. Książce towarzyszy płyta z piosenkami w świetnym wykonaniu autorki i wierszami w brawurowej interpretacji Marii Czubaszek, Anny Dymnej, Kasi Klich, Katarzyny Kwiatkowskiej, Haliny Mlynkovej, Beaty Tadli, Darii Widawskiej, Artura Andrusa, Ryszarda Kalisza, Bartka Kasprzykowskiego, Jarosława Kuźniara, Liroya, Łukasza i Piotrusia Nowickich, Grzegorza Miecugowa, Artura Orzecha i Janka Kietlińskiego.
Część dochodu ze sprzedaży przeznaczona jest na fundację na rzecz dzieci z wadami serca Cor Infantis.
Kup Bajkowa drużyna w ulubionej księgarni
Oceny książki Bajkowa drużyna
- Posiadane 1
- Przeczytane - Dla dzieci 1
- Dziecięce 1

OPINIE i DYSKUSJE o książce Bajkowa drużyna
Książke z czystym sumieniem mogę polecić dla wszystkich dzieci! Idealna na prezent świąteczny, mikołajkowy, urodzinowy. Moja córka i ja jesteśmy zachwycone tą książką. Książka zawiera również fantastyczna płyte.Polecam!
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toBardzo ciekawa propozycja dla dzieci. Humorystyczne wierszowane opowiadania, kolorowe obrazki autorstwa Kasi Klich oraz płyta z muzycznymi wersjami ;) Dzieci mogą poczytać (lub posłuchać jak dorośli czytają),pooglądać, pokolorować (bo w obrazkach są fragmenty do uzupełnienia) i jeszcze posłuchać. Wielopłaszczyznowa rozrywka...