Dlaczego tatuś krzyczy?

- 2007-11-01
- 2007-11-01
- 32 min.
- Ryszard Zajączkowski
Andrzej ma cudownego tatę, bawi się z nim i bardzo go kocha. Jednak nagle w trakcie następuje zmiana: jakby obudził się w nim czarny człowieczek, który go odmienia, a Andrzeja napełnia strachem. Co zrobić w takiej sytuacji?
Seria Wielkie problemy naszych dzieci prezentuje historyjki terapeutyczne, służące zwerbalizowaniu problemu, a tym samym sprzyjające zrozumieniu lęków, obaw, niepowodzeń oraz pokazujące, jak należy sobie z nimi radzić. Serię kierujemy nie tylko do dzieci, ale przede wszystkim do rodziców i nauczycieli. Pozwoli im ona wspierać dzieci i będzie pomocą pedagogiczną w nabywaniu umiejętności rozwiązywania różnych trudności oraz budowaniu relacji z innymi, a uczniów uwrażliwi na potrzeby innych.
Kup Dlaczego tatuś krzyczy? w ulubionej księgarni
Oceny książki Dlaczego tatuś krzyczy?
16 użytkowników ma tytuł Dlaczego tatuś krzyczy? na półkach głównych- Przeczytane 10
- Dla dzieci 2
- Psychologia 1
- Dziecięce 1
- 2016 1
- KRESY - zbieram dla Polaków na Kresach 1
- Przeczytane w 2019 1

OPINIE i DYSKUSJE o książce Dlaczego tatuś krzyczy?
Tatuś ma problem z agresją.
Jak wyleczyć tatusia z napadów agresji?
W skrócie trzeba być grzecznym dzieckiem i okazywać tatusiowi dużo czułości i zainteresowania, wtedy mu przejdzie i już będzie spokój.
Tatuś ma problem z agresją.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toJak wyleczyć tatusia z napadów agresji?
Myślę, że ta książka jako propozycja terapeutyczna wymagałaby wielu wyjaśnień.
Myślę, że ta książka jako propozycja terapeutyczna wymagałaby wielu wyjaśnień.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toO agresji i wybuchach złości opiekunów i jak ma sobie z tym dziecko poradzić - psychologiczne wynurzenia. Uważam je za średnio interesujące. Są przedstawione w dziwny sposób...
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo tohttp://basiapelc.blogspot.com/2014/01/stosikowo-nowe-miejsce-czytelni.html#more