The Brazen Gambit

angielski

Kup The Brazen Gambit w ulubionej księgarnii

Oceny książki The Brazen Gambit

OPINIE i DYSKUSJE o książce The Brazen Gambit

Bardzo ciekawa książka. Pavek jest bardzo 'ludzkim' bohaterem, ma normalne ludzkie słabości i na szczęście nie jest tak często spotykanym 'nadczłowiekiem' który wszystko wie i wszystko potrafi. Łatwo jest się identyfikować z Pavekiem i pozostałymi bohaterami.
Abbey stworzyła ciekawe studium człowieka który musi sobie radzić w świecie, gdzie człowieczeństwo jest niepotrzebne, a wręcz może cię zabić.
Ale nie chcę Was odstraszać tym opisem. Ogólnie rzecz biorąc jest to bardzo wciągająca historia, pełna ciekawych zwrotów akcji i bohaterów
których da się lubić.
Zapraszam do podróży ulicami miasta Urik, nie pożałujecie.

Tagi i tematy do książki The Brazen Gambit

Okładka książki Krainy Głębin. Groźba z morza Lynn Abbey, Philip Athans, Elaine Cunningham, Troy Denning, Clayton Emery, Ed Greenwood, Mel Odom
Lynn Abbey
Lynn Abbey
Amerykańska pisarka. Zadebiutowała w roku 1978 roku książką „Daughter of the Bright Moon”. W latach 80. wyszła za mąż za pisarza Roberta Asprina, który dał jej pracę koedytora „Thrieves World”. Nie przeszkodziło jej to w pisaniu książek dla innych serii. Abbey i Asprin rozwiedli się w 1993 roku. Lynn przeniosła się do Oklahoma City.

Cytaty z książki The Brazen Gambit

Dodaj cytat z książki The Brazen Gambit