Skąd wieje wiatr

Maja Margasińska Wydawnictwo: Rebis literatura piękna
2010-01-01
2010-01-01
978-83-7510-529-2

Kup Skąd wieje wiatr w ulubionej księgarnii

Oceny książki Skąd wieje wiatr

OPINIE i DYSKUSJE o książce Skąd wieje wiatr

Duzo tu magii, nierealnosci, piekna

Duzo tu magii, nierealnosci, piekna

Piekna, klimatyczna opowiesc.
Jakby sie silo, nie czytalo

Piekna, klimatyczna opowiesc.
Jakby sie silo, nie czytalo

Jedna z niewielu książek, której treści w ogóle nie pamiętam. Nawet kiedy ją kartkuję i staram się przypomnieć fragmenty, nie wzbudza żadnych emocji. Ani to dobre ani złe. Nie polecam, ale również nie odradzam.

137 użytkowników ma tytuł Skąd wieje wiatr na półkach głównych
43 użytkowników ma tytuł Skąd wieje wiatr na półkach dodatkowych

Cytaty z książki Skąd wieje wiatr

Maja Margasińska Skąd wieje wiatr Zobacz więcej
Maja Margasińska Skąd wieje wiatr Zobacz więcej