Tylko Ziemia

Okładka książki Tylko Ziemia autora Emma Popik, 8320708354
Okładka książki Tylko Ziemia
Emma Popik Wydawnictwo: Wydawnictwo Iskry Seria: Fantastyka - Przygoda fantasy, science fiction
Fantastyka - Przygoda
1986-01-01
1986-01-01
8320708354

Kup Tylko Ziemia w ulubionej księgarnii

Oceny książki Tylko Ziemia

OPINIE i DYSKUSJE o książce Tylko Ziemia

Opowiadania dosyć ciekawe, wszystkie w podobnym przewodnim temacie post-apokalipsy. Niektóre lepsze, inne gorsze, jednym brakowało jakiegoś rozwinięcia czy lepszego zakończenia, inne je miały.

Najlepsza książka s.f. jaką czytałam i jedyna ze wszystkich dotąd przeczytanych, której daję 10/10. Fenomenalna. Żywa. Jak napisał ktoś wcześniej w opinii: "wbija w fotel jak torpeda". Opowiadania krótkie, treściwe, bardzo poruszające. Niestety możliwe do spełnienia wariacje na temat świata po apokalipsie. Polecam każdemu, bez względu na wiek. To powinna być obowiązkowa lekturach w szkołach. Dobitna i ujmująca. I obyśmy pamiętając o niej unikali pewnych błędów.

Dobre opowiadania na dość równym poziomie.

Dobre opowiadania na dość równym poziomie.

144 użytkowników ma tytuł Tylko Ziemia na półkach głównych
79 użytkowników ma tytuł Tylko Ziemia na półkach dodatkowych

Okładka książki Rocznik Fantastyczny 2020 Bartek Biedrzycki, Krzysztof T. Dąbrowski, Tomasz Kaczmarek, Paweł Majka, Łukasz Migura, Kamil Muzyka, Tomasz Niewiadomski, Anna Nieznaj, Romuald Pawlak, Emma Popik, Magdalena Stawniak, Dominika Węcławek

Cytaty z książki Tylko Ziemia

Dodaj cytat z książki Tylko Ziemia