Na zawsze razem

A Moment i Time
2001-01-01
2001-01-01
Iwona Chamska

Kup Na zawsze razem w ulubionej księgarnii

Oceny książki Na zawsze razem

OPINIE i DYSKUSJE o książce Na zawsze razem

Książka w stylu autorki. Para nieznajomych- aranżowane małżeństwa. Nasi bohaterowie niemal idealni.
Zakończenie niezbyt mnie usatysfakcjonowało. Na plus jednak magiczna otoczka i historia nie z tego świata
Po raz kolejny przeszkadza mi trochę różnica wieku między bohaterami. Jednak nasza Wenna wypowiada się w taki sposób jakby była dorosłą kobietą przez co zapomina się o tym, że kiedy ją poznajemy jest jeszcze nastolatką

124 użytkowników ma tytuł Na zawsze razem na półkach głównych
23 użytkowników ma tytuł Na zawsze razem na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Na zawsze razem

Bertrice Small
Bertrice Small
Amerykańska pisarka. Byla autorką 40 powieści, 36 historycznych romansów, 2 romantyczne fantazje. Miała na koncie także 4 opowiadania erotyczne. Zdobywczyni wielu nagród literackich. Członkini Amerykańskiej Gildii Pisarzy (The Authors Guild) oraz Amerykańskiego Stowarzyszenia Pisarzy Romansów (Romance Writers of America). Jej największymi pasjami były jej zwierzęta, ogród oraz praca. Wybrane dzieła pisarki: "Adora" (1980, polskie wydanie: "Adora", Wydawnictwo BIS, 2003),"Wild Jasmine" (1992, polskie wydanie: "Dzikuska", Wydawnictwo BIS, 2005),"Intrigued" (2001, polskie wydanie: "Królewska intryga", Wydawnictwo BIS, 2006),"The Duchess" (2001, polskie wydanie: "Księżna", Świat Książki, 2004),"Philippa" (2004, polskie wydanie: "Cnotliwa Filipa, Wydawnictwo BIS, 2008). Mąż: George Small (1963-2012, jego śmierć),syn Thomas.

Cytaty z książki Na zawsze razem

Dodaj cytat z książki Na zawsze razem