Górska tajemnica

Okładka książki Górska tajemnica autora Catherine Coulter, 9788360177983
Okładka książki Górska tajemnica
Catherine Coulter Wydawnictwo: Lucky Cykl: FBI (C. Coutler) (tom 12) kryminał, sensacja, thriller
kryminał, sensacja, thriller
FBI (C. Coutler) (tom 12)
Tail Spin
2009-10-01
2009-10-01
Katarzyna Gerasimiuk

Kup Górska tajemnica w ulubionej księgarnii

Oceny książki Górska tajemnica

OPINIE i DYSKUSJE o książce Górska tajemnica

2052

Chyba najlepsza z tej serii. Szybko się czytało i była taka bardziej hmm... współczesna. Już bardziej kryminał, niż czytadełko dla kobiet. Miałam od zawsze słabość do pary agentów FBI, wybitnie przypadły mi do gustu kilkanaście lat temu "Ulica Cykuty" i "Zatoka Cykuty" i w końcu mogę powiedzieć, że przeczytałam całą serię.

...nie wiem...taka trochę nieżyciowa (może to nie do końca odpowiednie słowo, ale jakoś tak mi się nasunęło)... gdyby tak każdy normalny człowiek chodził z bronią..to dopiero by się działo...

107 użytkowników ma tytuł Górska tajemnica na półkach głównych
16 użytkowników ma tytuł Górska tajemnica na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Górska tajemnica

Catherine Coulter
Catherine Coulter
Amerykańska autorka romantycznych thrillerów i romansów historycznych, która obecnie mieszka w północnej Kalifornii z mężem Antonym Pogany. Coulter dorastała na ranczo w Teksasie w Stanach Zjednoczonych . Pochodzi z rodziny kreatywnych ludzi. Jej babcia, która zmarła w młodym wieku 37 lat, była również pisarką. Coulter ojciec jest malarzem, a jej matka jest na emeryturze. Coulter napisała swoje pierwsze dwie powieści, piętnaście stron każdego z nich, gdy miała czternaście lat. Podczas studiów na University of Texas, Coulter pisała wiersze. Po zdobyciu licencjatu na University of Texas, Coulter uzyskała stopień magistra na początku 19 wieku z historii Europy. Coulter podjęła pracę jako pisarz wypowiedzi dla Wall Street. Pierwsza powieść, The Autumn hrabiny, została opublikowana przez Penguin Books w 1978 roku. W 1982 roku zarabiała tyle, aby wyjść z pracy i stać się w pełnym wymiarze czasu pisarką. Od tego czasu napisała ponad 50 książek i miała 42 kolejne New York Times Bestsellery od 1988 roku. Jej thriller Maze był jej pierwszą książka na wprowadzenie do "New York Times Hardcover list bestsellerów, a Cove spędził dziewięć tygodni w New York Times Bestseller Paperback i sprzedał się w ponad milionie egzemplarzy. Coulter zwykle publikuje jeden romans historyczny romans i jedną powieść każdego roku. Coulter mieszka w Marin County w Kaliforni z mężem, Antonym Pogany, który jest lekarzem. Podróżują często, a Coulter kocha jeździć na nartach.

Cytaty z książki Górska tajemnica

Dodaj cytat z książki Górska tajemnica