KSIĄŻKI WYBRANE: Człowiek firmy; Oficer ślubny; Pod śniegiem; Czarne słońce

Okładka książki KSIĄŻKI WYBRANE: Człowiek firmy; Oficer ślubny; Pod śniegiem; Czarne słońce autora Anthony Capella, Caroline Carver, Joseph Finder, James Twining, 9788360530023
Anthony CapellaJoseph Finder Wydawnictwo: Reader's Digest Seria: Książki Wybrane Reader's Digest literatura piękna
Książki Wybrane Reader's Digest
Company man; Weeding officer ;Beneath the snow; Black sun
2007-01-01
2007-01-01
Robert Sudół, Hanna Pasierska, Marcin Stopa, Grzegorz Gortat

Kup KSIĄŻKI WYBRANE: Człowiek firmy; Oficer ślubny; Pod śniegiem; Czarne słońce w ulubionej księgarnii

Oceny książki KSIĄŻKI WYBRANE: Człowiek firmy; Oficer ślubny; Pod śniegiem; Czarne słońce

OPINIE i DYSKUSJE o książce KSIĄŻKI WYBRANE: Człowiek firmy; Oficer ślubny; Pod śniegiem; Czarne słońce

Nie wiem w końcu, czy to są długie opowiadania, czy streszczenia pełnych książek!?
Ale zakładając, że to pierwsze, to jedziemy:
"Człowiek Firmy" - 7/10 (byłoby 8, ale...);
"Oficer Ślubny" - 6/10 (romanse nie były/są/będą dla mnie)
"Pod Sniegiem" - 8/10 (interesujący thriller)
"Czarne Słońce" - 7/10 (króciutkie rozdziały jednak na plus)
Czyli łącznie 7/10, chyba nieźle jak na jakiś zbiór opowiadań?

Ale zakładając, że to pierwsze, to jedziemy:
"Człowiek Firmy" - 7/10 (byłoby 8, ale...);
"Oficer Ślubny" - 6/10 (romanse nie były/są/będą dla mnie)
"Pod Sniegiem" - 8/10 (interesujący thriller)
"Czarne Słońce" - 7/10 (króciutkie rozdziały jednak na plus)
Czyli łącznie 7/10, chyba nieźle jak...

Trochę ją zmęczyłam. Nie sięgnę po pełne wersje.
Zamiast "Tesla" piszą "Telsa". ;)
Chyba najbardziej podobało mi się "Pod śniegiem".

Trochę ją zmęczyłam. Nie sięgnę po pełne wersje.
Zamiast "Tesla" piszą "Telsa". ;)
Chyba najbardziej podobało mi się "Pod śniegiem".

Dość fajnie się czyta choć jak dla mnie nie jest jakoś niesamowicie porywająca :)

114 użytkowników ma tytuł KSIĄŻKI WYBRANE: Człowiek firmy; Oficer ślubny; Pod śniegiem; Czarne słońce na półkach głównych
58 użytkowników ma tytuł KSIĄŻKI WYBRANE: Człowiek firmy; Oficer ślubny; Pod śniegiem; Czarne słońce na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki KSIĄŻKI WYBRANE: Człowiek firmy; Oficer ślubny; Pod śniegiem; Czarne słońce

Okładka książki Twarzą w twarz David Baldacci, Linwood Barclay, Steve Berry, Lee Child, Lincoln Child, Michael Connelly, Jeffery Deaver, Linda Fairstein, Joseph Finder, Lisa Gardner, Heather Graham, T. Jefferson Parker, Raymond Khoury, Dennis Lehane, John Lescroart, Steve Martini, Douglas Preston, Ian Rankin, James Rollins, M. J. Rose, John Sandford, R.L. Stine, F. Paul Wilson
Okładka książki Good and valuable consideration Lee Child, Joseph Finder
Good and valuable consideration Lee Child, Joseph Finder

Okładka książki Księga imion Jill Gregory, Karen Tintori
Księga imion Jill Gregory, Karen Tintori
Okładka książki KSIĄŻKI WYBRANE: Ratownik; Mozaika; Tajemnica kamiennego kręgu; Magiczna godzina Robert Goddard, Andrew Gross, Kristin Hannah, Soheir Khashoggi, James Patterson
Okładka książki KSIĄŻKI WYBRANE: Pech i kłopoty; Słonecznik; Mapa trzech mędrców; Dzień zaślubin Catherine Alliott, Lee Child, Richard Paul Evans, James Rollins
Okładka książki KSIĄŻKI WYBRANE: Ostatni sędzia; Śmierć i życie Charliego St Clouda; Kodeks; Pamiętne lato Barbara Delinsky, John Grisham, Douglas Preston, Ben Sherwood
Okładka książki KSIĄŻKI WYBRANE: Jedenaste przykazanie; Droga nad urwiskiem; Biała ciemność; Dziecko miłości Jeffrey Archer, Barbara Delinsky, Elaine Kagan, James Vance Marshall

Cytaty z książki KSIĄŻKI WYBRANE: Człowiek firmy; Oficer ślubny; Pod śniegiem; Czarne słońce