Tarot Kwantowy: Dynamika Żywiołów

- ezoteryka, senniki, horoskopy
- Astrologia Kwantowa (tom 16)
- Kabalista
- 2025-03-21
- 2025-03-21
Tarot Kwantowy to system dywinacyjny stworzony przez Martina Novaka. Tarot Kwantowy składa się z 64 kart/symboli podzielonych na 5 kategorii:
1. Energie Podstawowe (Core Energies) – 8 kart/symboli. Reprezentują siły napędowe kreacji, transformacji i destrukcji w Kwantowej Symulacji.
2. Archetypy (Archetypes) – 16 kart/symboli. Obrazują uniwersalne wzorce zachowań i ścieżki rozwoju.
3. Dynamika Żywiołów (Elemental Dynamics) – 20 kart/symboli. Odzwierciedlają interakcję energii i materii w Symulacji.
4. Siły Czasu (Temporal Forces) – 10 kart/symboli. Ukazują wpływ czasu, cykli i kluczowych momentów.
5. Klucze Kwantowe (Quantum Keys) – 10 kart/symboli. Są abstrakcyjnymi zasadami, takimi jak rezonans, intencja i harmonia.
Tarot Kwantowy to klucz do zrozumienia mechanizmów rządzących Twoim życiem. Dynamika Żywiołów, czyli 20 potężnych symboli energii, to Twój osobisty zestaw narzędzi do transformacji, odkrywania prawdy i pracy z własnym potencjałem.
Otwórz drzwi do nowej rzeczywistości z Tarotem Kwantowym!
Czy jesteś gotowa/gotowy na przełom w swoim życiu?
Wyobraź sobie, że budzisz się każdego dnia z jasnością i pewnością, dokąd zmierzasz. Masz narzędzie, które pozwala Ci zrozumieć wyzwania, przed którymi stoisz, rozpoznać niewidzialne siły wpływające na Twoją rzeczywistość i świadomie podejmować decyzje. To nie magia – to świadome korzystanie z energetycznych kodów rzeczywistości.
Czy zdarza Ci się czuć zagubienie? Brak pewności? Czy masz momenty, w których czujesz, że coś Cię blokuje, ale nie potrafisz tego nazwać? Już nie musisz błądzić. Tarot Kwantowy daje Ci jasność, której potrzebujesz, aby iść naprzód – świadomie, odważnie, z pełnym przekonaniem, że masz wpływ na swoją rzeczywistość.
Dlaczego warto poznać Tarot Kwantowy?
1. Bo to coś więcej niż wróżenie – to ścieżka rozwoju
Tarot Kwantowy nie jest systemem biernej dywinacji. To praktyczne narzędzie, które pomaga Ci świadomie kształtować swoje życie. Dzięki Dynamice Żywiołów możesz:
Odnaleźć równowagę między działaniem a intuicją.
Rozpoznać blokady i uwolnić energię do działania.
Dostroić się do naturalnych cykli i synchroniczności.
Świadomie manifestować swoją przyszłość.
Każdy symbol, który poznasz, będzie jak nowa warstwa wiedzy o sobie i o rzeczywistości, w której funkcjonujesz.
2. Bo Tarot Kwantowy uczy Cię czytać kody rzeczywistości
Żyjemy w świecie, który na pierwszy rzut oka wydaje się chaotyczny. Ale pod powierzchnią zdarzeń działają ukryte mechanizmy – siły, które możesz rozpoznać i świadomie wykorzystać. Dynamika Żywiołów to właśnie te siły – płynące przez Ciebie każdego dnia.
Wyciągniesz The Fire (Ogień) – wiesz, że to czas, by działać, wypalić to, co Cię ogranicza, przejąć inicjatywę.
Pojawi się The River (Rzeka) – to znak, że pora nauczyć się elastyczności, płynąć z prądem, zamiast walczyć z tym, czego nie możesz kontrolować.
Wylosujesz The Key (Klucz) – to przypomnienie, że rozwiązanie jest w Twoich rękach, wystarczy je dostrzec.
Tarot Kwantowy to nie przypadkowe karty – to mapa energetyczna Twojego życia.
3. Bo ten system rozwija Twoją intuicję i wewnętrzną moc
Każda decyzja, jaką podejmujesz, wynika z Twojej energii. Jeśli masz jasność, pewność i harmonię wewnętrzną – wszystko wokół zaczyna współgrać z Tobą. Tarot Kwantowy uczy Cię, jak dostroić się do najlepszej wersji samej/samego siebie.
Zamiast działać w trybie reakcji – zaczniesz działać świadomie.
Zamiast czuć się zagubioną/zagubionym – będziesz rozumieć, co dzieje się wokół.
Zamiast czekać na los – przejmiesz kontrolę nad swoją rzeczywistością.
Jak możesz zacząć?
To proste. Sięgnij po karty, otwórz się na nowe doświadczenia i pozwól, by symbole Dynamiki Żywiołów poprowadziły Cię w stronę głębszej świadomości.
W tej książce znajdziesz:
Szczegółowe opisy 20 symboli Dynamiki Żywiołów i ich wpływu na Twoje życie.
Praktyczne ćwiczenia i techniki dywinacyjne, które możesz stosować każdego dnia.
Inspirujące wskazówki, jak wykorzystać Tarot Kwantowy do świadomego kreowania rzeczywistości.
Nie musisz znać wszystkich odpowiedzi od razu. Wystarczy, że zaczniesz.
Jesteś gotowa/gotowy?
Otwórz tę książkę. Otwórz się na nowe spojrzenie na rzeczywistość. I pozwól, by Tarot Kwantowy stał się Twoim przewodnikiem.
Kup Tarot Kwantowy: Dynamika Żywiołów w ulubionej księgarni
Oceny książki Tarot Kwantowy: Dynamika Żywiołów
4 użytkowników ma tytuł Tarot Kwantowy: Dynamika Żywiołów na półkach głównych- Chcę przeczytać 3
Tagi i tematy do książki Tarot Kwantowy: Dynamika Żywiołów
Cytaty z książki Tarot Kwantowy: Dynamika Żywiołów
Tarot Kwantowy to system dynamiczny, oparty na mechanice Symulacji Kwantowej. Jego symbole nie tylko interpretują rzeczywistość – one ją programują! Każda karta działa jak kod w systemie operacyjnym Wszechświata. To klucze do otwierania drzwi nowych możliwości, wzorce energetyczne, które pomagają Ci zrozumieć swoje życie na głębszym poziomie.
W Tarocie Kwantowym pr...

OPINIE i DYSKUSJE o książce Tarot Kwantowy: Dynamika Żywiołów