Mężczyzna na zakręcie. Punkty zwrotne w życiu faceta

Okładka książki Mężczyzna na zakręcie. Punkty zwrotne w życiu faceta autora Magdalena Adaszewska, Jacek Masłowski, 9788383911489
Okładka książki Mężczyzna na zakręcie. Punkty zwrotne w życiu faceta
Jacek MasłowskiMagdalena Adaszewska Wydawnictwo: Prószyński i S-ka poradniki
poradniki
2025-05-06
2025-05-06

Kup Mężczyzna na zakręcie. Punkty zwrotne w życiu faceta w ulubionej księgarnii

Oceny książki Mężczyzna na zakręcie. Punkty zwrotne w życiu faceta

OPINIE i DYSKUSJE o książce Mężczyzna na zakręcie. Punkty zwrotne w życiu faceta

Bardzo dobra "książka - rozmowa", która porusza temat m.in. ważnych momentów w życiu mężczyzny w sposób niezwykle przystępny, a zarazem ujmująco konkretny. Bardzo dobrze się ją czyta: zaciekawia strategiami i odczuciami mężczyzn... uruchamia duże pokłady empatii... ułatwia zrozumienie... Godna uwagi!
Ps. Dodatkową wartością książki jest zamieszczony na końcu "głos mężczyzn", prawdziwe męskie historie, osobista droga tych mężczyzn do autentyczności i większej świadomości siebie, wspaniałe!

Ps. Dodatkową wartością książki jest zamieszczony na końcu "głos...

Bardzo oświecająca lektura. Można odnieść wrażenie, że mowa jest o sprawach oczywistych i tak rzeczywiście jest, jednak cały wic polega na tym, że książka jest adresowana do osób (zarówno mężczyzn jak i ich najbliższych),które będąc w kryzysie wcale tych oczywistości mogą nie zauważać. Tym bardziej wartość tych treści wzrasta. Wszystko podane i wyjaśnione w sposób przystępny, poparte przykładami z życia. Jedna z ważniejszych lektur na tym etapie mojego życia i cieszę się, że nią rozpocząłem ten czytelniczy rok.

Nudna, miałka, bez polotu. Powiela znane truizmy. Strata czasu.

Nudna, miałka, bez polotu. Powiela znane truizmy. Strata czasu.

286 użytkowników ma tytuł Mężczyzna na zakręcie. Punkty zwrotne w życiu faceta na półkach głównych
45 użytkowników ma tytuł Mężczyzna na zakręcie. Punkty zwrotne w życiu faceta na półkach dodatkowych

Okładka książki Syndrom tatusia Magdalena Adaszewska, Jacek Masłowski
Syndrom tatusia Magdalena Adaszewska, Jacek Masłowski
Okładka książki Moja droga! Magdalena Adaszewska, Katarzyna Domańska
Moja droga! Magdalena Adaszewska, Katarzyna Domańska
Magdalena Adaszewska
Magdalena Adaszewska
Dziennikarka, autorka literackich portretów znanych osób ze środowiska aktorskiego, artystycznego oraz tekstów o tematyce społecznej i psychologicznej. Publikowała w miesięcznikach: „Twój Styl”, „Marie Claire”, „Sukces”, „Pani”, „Elle”. Absolwentka polonistyki Uniwersytetu im. Adama Mickiewicza w Poznaniu. Pisanie to jej największa pasja. A spotkania z ludźmi największa przygoda.

Cytaty z książki Mężczyzna na zakręcie. Punkty zwrotne w życiu faceta

Magdalena Adaszewska Mężczyzna na zakręcie. Punkty zwrotne w życiu faceta Zobacz więcej