Frieren. U kresu drogi #11

Okładka książki Frieren. U kresu drogi #11 autora Tsukasa Abe, Kanehito Yamada, 9788382576917
Okładka książki Frieren. U kresu drogi #11
Kanehito YamadaTsukasa Abe Wydawnictwo: Studio JG Cykl: Frieren. U kresu drogi (tom 11) komiksy
komiksy
Frieren. U kresu drogi (tom 11)
Sousou no Frieren
2025-03-28
2025-03-28
Martyna Zdonek

Kup Frieren. U kresu drogi #11 w ulubionej księgarnii

Oceny książki Frieren. U kresu drogi #11

OPINIE i DYSKUSJE o książce Frieren. U kresu drogi #11

Porządny tomik, który zamyka nam historię Macha ze Złotej Krainy. Była to satysfakcjonująca opowieść i satysfakcjonująca bitwa. Sam główny antagonista okazał się ciekawym charakterem, w czym zresztą ta seria przoduje. Trochę gorzej z drugim wielkim demonem, który... niespecjalnie zaskakiwał czymkolwiek.

Warstwa fabularna jest więc tu przednia, przy czym nie ma się nad czym rozwodzić, jeśli chodzi o kreskę czy kadry. To dalej bardzo oszczędny, powtarzalny styl twórców, którzy chcą skończyć tomik minimalnym nakładem pracy.

Warstwa fabularna jest więc tu przednia, przy czym nie ma się nad czym...

Zamieniony w złoto Denken śni o tym, co miało się zdarzyć, lecz się nie wydarzyło...
Kolejne strony to już ostra walka z wielkimi demonami, a później znów wędrówka i przygody.
Za to koniec jest niezwykle kolorowy (tak dosłownie jak i w przenośni) i aż chce się sięgnąć po kolejny tom.

Walki były super, ale finał... Finał obiecuje mi dokładnie to, czego mi brakowało przez ostatnie kilka tomów.

91 użytkowników ma tytuł Frieren. U kresu drogi #11 na półkach głównych
54 użytkowników ma tytuł Frieren. U kresu drogi #11 na półkach dodatkowych