Frieren. U kresu drogi #11

- komiksy
- Frieren. U kresu drogi (tom 11)
- Sousou no Frieren
- 2025-03-28
- 2025-03-28
- Martyna Zdonek
Frieren to mag, który odesłał do grobu najwięcej demonów w historii. Ścieżki ludzkości oraz pragnącego doprowadzić do porozumienia gatunków Machta krzyżują się w złotym mieście na dalekiej północy. Świetlista nić przeznaczenia pęka, a opowieść ukazuje prawdziwe intencje bohaterów.
Kup Frieren. U kresu drogi #11 w ulubionej księgarni
Oceny książki Frieren. U kresu drogi #11
91 użytkowników ma tytuł Frieren. U kresu drogi #11 na półkach głównych- Przeczytane 69
- Manga 11
- 2025 8
- Komiksy 5
- Biblioteka 2
- Komiks 2
- Manga 2026 1
- Fantasy 1

OPINIE i DYSKUSJE o książce Frieren. U kresu drogi #11
Porządny tomik, który zamyka nam historię Macha ze Złotej Krainy. Była to satysfakcjonująca opowieść i satysfakcjonująca bitwa. Sam główny antagonista okazał się ciekawym charakterem, w czym zresztą ta seria przoduje. Trochę gorzej z drugim wielkim demonem, który... niespecjalnie zaskakiwał czymkolwiek.
Warstwa fabularna jest więc tu przednia, przy czym nie ma się nad czym rozwodzić, jeśli chodzi o kreskę czy kadry. To dalej bardzo oszczędny, powtarzalny styl twórców, którzy chcą skończyć tomik minimalnym nakładem pracy.
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toWarstwa fabularna jest więc tu przednia, przy czym nie ma się nad czym...
Zamieniony w złoto Denken śni o tym, co miało się zdarzyć, lecz się nie wydarzyło...
Za to koniec jest niezwykle kolorowy (tak dosłownie jak i w przenośni) i aż chce się sięgnąć po kolejny tom.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toKolejne strony to już ostra walka z wielkimi demonami, a później znów wędrówka i przygody.
Walki były super, ale finał... Finał obiecuje mi dokładnie to, czego mi brakowało przez ostatnie kilka tomów.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toZakończenie walki z machtem i dalsze losy naszych bohaterów. Przyjemna lektura, jak zawsze przy tym tytule.