Najnowsze artykuły
ArtykułyCzytamy w weekend. 10 kwietnia 2026
LubimyCzytać386
ArtykułyNadciąga Gwiazdozbiór Kryminalny!
LubimyCzytać7
ArtykułyWiosna z książką – kwietniowe premiery, które warto poznać
LubimyCzytać13
LubimyCzytać12
Popularne wyszukiwania
Polecamy
Frieren. U kresu drogi #9

- komiksy
- Frieren. U kresu drogi (tom 9)
- Sousou no Frieren
- 2024-10-31
- 2024-10-31
- Martyna Zdonek
Po śmierci dawnego towarzysza, herosa Himmela, mag Frieren postanawia wyruszyć w podróż, aby lepiej poznać ludzi. Jej celem jest Aureole, które znajduje się w pobliżu zamku Króla Demonów. W trakcie wędrówki przez Płaskowyż Północny elfka napotyka ostatniego z Siedmiu Mędrców Zniszczenia – Machta ze Złotej Krainy. Przemienione w zimny metal miasto wciąż zamieszkują duchy przeszłości.
Kup Frieren. U kresu drogi #9 w ulubionej księgarnii
Oceny książki Frieren. U kresu drogi #9
120 użytkowników ma tytuł Frieren. U kresu drogi #9 na półkach głównych- Przeczytane 91
- Manga 18
- Komiks 3

OPINIE i DYSKUSJE o książce Frieren. U kresu drogi #9
Ja tak bardzo nie chcę tego kończyć. 😭
Ja tak bardzo nie chcę tego kończyć. 😭
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toW mandze nareszcie zaczyna się dziać coś godnego uwagi. Mamy więc kolejnego silnego pionka na planszy, z którym trudno będzie sobie poradzić. Ciekawi mnie, co będzie dalej.
Poza tym seria przedstawiła nam już sporo potężnych magów, wokół których kręci się historia. To dobrze, że takie postacie wracają, jednak brakuje mi tu tych, które z magią nie mają za wiele wspólnego, ale świetnie nadawaliby się do świata przedstawionego. Paladyni, rycerze, druidzi i wszystkie te mniej znane profesje z gier RPG nadawałyby się jak ulał.
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toPoza tym seria przedstawiła nam już sporo potężnych magów, wokół których kręci się historia. To dobrze, że takie postacie wracają, jednak brakuje mi tu tych, które z magią nie mają za wiele wspólnego,...
Na początku przygody na Jeziorze Korridor, w Wielkim Kanionie Tor i na śnieżnej Równinie Schmall, czyli... nic nadzwyczajnego. Jednak gdy drużyna dociera do regionu Weise zaczyna się ich dłuższa przygoda związana ze znanym już magiem Denkenem oraz demonem Machtem ze Złotej Krainy. Demona dekady temu odizolowano w Fortecy Weise, całej ze złota.
Bardzo ciekawa historia, która swą kontynuację ma w kolejnym tomie.
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toBardzo ciekawa historia, która...
Koncept demona, który próbuje zrozumieć ludzi mnie kupił. Świetny pomysł. Nie szło się oderwać od tego tomu.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toTrauma z dzieciństwa. Ale traumy się pokonuje. I może Frieren pokona wroga nie do pokonania z dawnych lat.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toKolejna część i kolejne ciekawe przygody naszej grupy.
Kolejna część i kolejne ciekawe przygody naszej grupy.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toFrieren niezmiennie trzyma poziom! W tej części poznajemy bardzo ciekawy i skomplikowany wątek. Czekam na kolejną część przygody tych bohaterów. 😄