Moje własne Notting Hill

Okładka książki Moje własne Notting Hill autora Agnieszka Olejnik, 9788384020791
Okładka książki Moje własne Notting Hill
Agnieszka Olejnik Wydawnictwo: Filia literatura obyczajowa, romans
literatura obyczajowa, romans
2025-03-26
2025-03-26
9788384020791

Kup Moje własne Notting Hill w ulubionej księgarnii

Oficjalne recenzje książki Moje własne Notting Hilli

Gdy zegar tyka, a serce bije

1043 493 34

Oceny książki Moje własne Notting Hill

OPINIE i DYSKUSJE o książce Moje własne Notting Hill

Kiedy brałam tą książkę do ręki nie miałam zbyt dużych oczekiwań. W sumie przyznaje się że myślałam o niej jak o przeciętnej obyczajówce. Wiecie ona wraca gdzieś tam... Jej miłość z przeszłości tam jest i żyli długo i szczęśliwie... Tak jak w tych świątecznych komediach romantycznych... No ale za to je właśnie lubimy. Ale ja nie o tym... Autorka tej książki pokazała jednak że można mieć inny pomysł na romantyczną opowieść ...
Brawo

Jaka słodka powieść... W sam raz na mój nieszczególny nastrój. No i gdzie można znaleźć taką babcię Lili??? Baaardzo bym chciała...
A tak bardziej serio - jeśli chcecie się rozluźnić w tej przedświątecznej gonitwie - ta ksiązka świetnie sie nada. Polecam

Bardzo mi się podobała. Polecam!

Bardzo mi się podobała. Polecam!

176/2025 (A)

176/2025 (A)

Czyta się szybko i z dużą przyjemnością.

Czyta się szybko i z dużą przyjemnością.

Całkiem fajna książka, na początku mnie nie wciągła. Ale potem już było coraz lepiej. Najlpesza babcia Lili ;D

Ponownie skusiłam się, żeby przeczytać książkę kierując się dobrymi opiniami. Tym razem napiszę krótko; pomysł na książkę bardzo dobry, ale forma pisania, budowanie zdań, rozwlekanie tematu jest dla mnie bardzo ciężkie do przyjęcia. A już kobieta 30 letnia, po rozwodzie, która zakochuje się w parę dni "na zabój", kocha nieprzytomnie, rozpacza tygodniami to trudne do zrozumienia. Przecież to nie nastolatka, tylko dorosła kobieta! Jak dla mnie, książka nie godna polecenia

Wciągająca, ciepła i zabawna opowieść o miłości - tej kruchej, która nie wytrzymuje próby czasu, tej solidnej i wytrwałej, ale również tej, która porywa i jest warta każdej sekundy. Babcia Lili - fenomenalna!

To pełna uroku, ciepła i humoru historia o poszukiwaniu szczęścia i miłości w codziennym życiu. Agnieszka Olejnik z lekkością buduje klimat romantycznej komedii, jednocześnie poruszając głębsze emocje i pokazując, że marzenia mogą się spełnić w najmniej oczekiwanym momencie. Bohaterowie są wyraziści i sympatyczni, a fabuła wciąga od pierwszych stron.

Kolejna książka tej autorki i kolejna bardzo mi się podobała . Piękna opowieść o miłości i przyjaźni napisana z lekkim humorem . Polecam

348 użytkowników ma tytuł Moje własne Notting Hill na półkach głównych
73 użytkowników ma tytuł Moje własne Notting Hill na półkach dodatkowych