Święta ze śmiercią

Okładka książki Święta ze śmiercią autora J.D. Robb, 9788368218282
Okładka książki Święta ze śmiercią
J.D. Robb Wydawnictwo: Świat Książki Cykl: In Death | Oblicza śmierci (tom 7) kryminał, sensacja, thriller
kryminał, sensacja, thriller
In Death | Oblicza śmierci (tom 7)
Holiday in Death
2024-11-27
1999-01-01

Kup Święta ze śmiercią w ulubionej księgarnii

Oceny książki Święta ze śmiercią

OPINIE i DYSKUSJE o książce Święta ze śmiercią

Świetny kryminał Dallas i jej ekipa jak zawsze niezawodni.

Świetny kryminał Dallas i jej ekipa jak zawsze niezawodni.

Tym razem ścieżki Eve i Roarke'a przecinają się z człowiekiem, który przebierając się za Świętego Mikołaja i wykorzystując przedświąteczny nastrój, dopada swoje ofiary w miejscu, w którym każdy z nas chciałby czuć się bezpiecznie, czyli we własnym domu...

Znowu jeden z wcześniejszych tomów serii - tom 7. Legimi po kolei wypuszcza te pierwsze tomy i dzięki temu mogę je przeczytać. Dodatkowo wypuszcza te najnowsze i zawsze się zastanawiam, jak się pojawia tytuł, czy to starsze, czy najnowsze.
Ten tom trzyma poziom pozostałych, chociaż bez fajerwerków. Ciekawa wizja przyszłości, śledztwo, wątki obyczajowe.
Polecam miłośnikom tej serii ;)

Polecam miłośnikom...

999 użytkowników ma tytuł Święta ze śmiercią na półkach głównych
125 użytkowników ma tytuł Święta ze śmiercią na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Święta ze śmiercią

Okładka książki Fałszywa śmierć Mary Blayney, Patricia Gaffney, J.D. Robb, Ruth Ryan Langan
Fałszywa śmierć Mary Blayney, Patricia Gaffney, J.D. Robb, Ruth Ryan Langan
Okładka książki Śmierć w mroku Mary Blayney, Mary Kay McComas, J.D. Robb, Ruth Ryan Langan
Śmierć w mroku Mary Blayney, Mary Kay McComas, J.D. Robb, Ruth Ryan Langan

Cytaty z książki Święta ze śmiercią

J.D. Robb Święta ze śmiercią Zobacz więcej