Dług

Okładka książki Dług autora Harley Laroux, 9788383710198
Okładka książki Dług
Harley Laroux Wydawnictwo: Papierowe Serca Cykl: Losers (tom 1) literatura obyczajowa, romans
literatura obyczajowa, romans

OPINIE i DYSKUSJE o książce Dług

1915

Na półkach: , , , , , ,

Po pierwsze. Wg. mnie bezsensem bylo wydawanie nowelki oddzielnie 🤷‍♀️
Po drugie. Jesssooo jak mnie ta Jessica irytowała!!!! No masakra. A sama książka? Zarówno tom 0,5 i ten doopy nie urywają. Sorki ale takie se to było 🤷‍♀️ Po 2 tom juz nawet nie sięgam bo szkoda mi czasu.

Zdecydowanie wolę czytać portnTasy tej autorki 😉

Po pierwsze. Wg. mnie bezsensem bylo wydawanie nowelki oddzielnie 🤷‍♀️

Zdecydowanie wolę czytać portnTasy tej autorki 😉

Nie wiem jakim cudem książka, która miała być typowym smutem ślizgaczem okazała się kurde tak dobra ..😅 Chora, ale dobra. Dosłownie porno z morałem, redemption arc i edukacją w tematach bdsm.

Przedziwne, serio. Po Wyzwaniu spodziewałam się czegoś innego ale zaskoczyła mnie na +.

Początkowo trochę mnie szokowała ale z biegiem historii uodporniłam się na te dosadne sceny a perspektywy bohaterów mega mnie zaciekawiły i polubiłam ich dosłownie wszystkich....

Jeśli ktoś lubi taki rodzaj książek z dużą ilością mocnego sexu to zdecydowanie pozycja dla was, dodatkowo pomimo spiecy scen jest to bardzo przyjemna fabuła i relacja między całym piątku jest fascynująca, na pewno nie zapomnę tej książki

692 użytkowników ma tytuł Dług na półkach głównych
122 użytkowników ma tytuł Dług na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Dług

Cytaty z książki Dług

Dodaj cytat z książki Dług