Zeszyty komiksowe #01: Antybohater

Bądź pierwszy - oceń książkę

Kup Zeszyty komiksowe #01: Antybohater w ulubionej księgarnii

Oceny książki Zeszyty komiksowe #01: Antybohater

OPINIE i DYSKUSJE o książce Zeszyty komiksowe #01: Antybohater

Okładka książki Relax nr 51 François Bazzoli, José-Louis Bocquet, Tomasz Józefowski, Bartosz Minkiewicz, Rafał Skarżycki, Przemysław Soroka, Wojciech Stefaniec, Piotr Szulc, Jean Van Hamme, Robert Waga, Jim Watson
Okładka książki Jeż Jerzy. Przebudzenie Tomasz Lew Leśniak, Rafał Skarżycki
Jeż Jerzy. Przebudzenie Tomasz Lew Leśniak, Rafał Skarżycki
Okładka książki Stworzone nie kradzione. Komiksy od ludzi dla ludzi Edyta Bystroń, Agnieszka Czachór, Katarzyna Czarna, Jakub Demiańczuk, Jacek Frąś, Ernesto Gonzales, Tomasz Kontny, Janek Koza, Anna Krztoń, Jerzy Łanuszewski, Tomasz Leśniak, Piotr Marzec, Jan Mazur, Piotr Nowacki, Agata Nowicka, Unka Odya, Tomasz Pastuszka, Anna Poszepczyńska, Beata Pytko, Michał Rzecznik, Rafał Skarżycki, Rafał Skwierawski, Michał Śledziński, Tomasz Spell, Wojciech Stefaniec, Jakub Topor, Mateusz Wiśniewski, Marek Wojas, Ewa Zaremba
Okładka książki Produkt #24 Łukasz Chmielewski, Olgierd Olaf Ciszak, Adam Gajewski, Rafał Gosieniecki, Andrzej Janicki, Maciej Jasiński, Karol Kalinowski, Kamil Kochański, Piotr Kowalski (scenarzysta komiksowy), Marek Lachowicz, Michał Lasota, Tomasz Lew Leśniak, Jacek Michalski, Bartosz Minkiewicz, Krzysztof Mirowski, Filip Myszkowski, Rafał Skarżycki, Michał Śledziński, Bartek Ślesiński, Clarence Weatherspoon, Filip Wiśniowski
Okładka książki Ratman. Antologia W poszukiwaniu szczęśliwego czasu. Piotr Bednarczyk, Paweł Ciołkiewicz, Ryszard Dąbrowski, Jacek Frąś, Maciej Jasiński, Piotr Kasiński, Jakub Kijuc, Robert Konsztat, Daniel Koziarski, Mateusz Kurczoba, Tomasz Lew Leśniak, Krzysztof Leszczewski, Mariusz Moroz, Piotr Nowacki, Krzysztof Nowak, Jerzy Ozga, Michał Ozga, Jan Plata-Przechlewski, Hubert Ronek, Artur Ruducha, Rafał Skarżycki, Michał Śledziński, Rafał Spórna, Adam Święcki, Krzysztof Tkaczyk, Tomasz Tomaszewski, Robert Trojanowski, Krzysztof Trystuła, Marek Turek, Grzegorz Weigt, Piotr Wojciechowski, Jarosław Wojtasiński, Sławomir Zajączkowski, Jarosław Żukowski
Okładka książki Polska mistrzem Polski II Tomasz Lew Leśniak, Rafał Skarżycki
Polska mistrzem Polski II Tomasz Lew Leśniak, Rafał Skarżycki

Okładka książki Planer redaktora #1 Tomasz Karpowicz, Elżbieta Sokołowska
Planer redaktora #1 Tomasz Karpowicz, Elżbieta Sokołowska
Okładka książki Technopaideia Sebastian Borowicz, Małgorzata Gajak-Toczek, Joanna Hobot, Miłosz Horodyski, Michał Krzykawski, Gościwit Malinowski, Sidey Myoo, Anna Nacher, Marta Rusek, Edyta Sadowska, Dariusz Szczukowski, praca zbiorowa
Okładka książki Pan Samochodzik i… Marcin Hlebionek, Rafał Moczkodan
Pan Samochodzik i… Marcin Hlebionek, Rafał Moczkodan
Okładka książki Język polski? Chcę i mogę! Część 2 Edyta Gałat, Beata Sałęga-Bielowicz
Język polski? Chcę i mogę! Część 2 Edyta Gałat, Beata Sałęga-Bielowicz
Okładka książki Cukier na języku. Rozmowy o cukrzycy Jerzy Bralczyk, Leszek Czupryniak, Artur Mamcarz

Cytaty z książki Zeszyty komiksowe #01: Antybohater

Dodaj cytat z książki Zeszyty komiksowe #01: Antybohater