Stażysta. Tom 1

Okładka książki Stażysta. Tom 1 autora Marcin Kowal, 9788327277381
Okładka książki Stażysta. Tom 1
Marcin Kowal Wydawnictwo: Empik Go Cykl: Stażysta (tom 1) fantasy, science fiction
Stażysta (tom 1)
2023-01-31
2023-01-31

Kup Stażysta. Tom 1 w ulubionej księgarnii

Oceny książki Stażysta. Tom 1

OPINIE i DYSKUSJE o książce Stażysta. Tom 1

Pod koniec trochę niepokojąca

Pod koniec trochę niepokojąca

Nie rozumiem fenomenu tej książki. Jest... sympatyczna, ale jakoś szczególnie mnie nie porwała.

Bardzo słaba książka. Czuć, że to debiut i niestety marny. Historia mało wciągająca, bohaterowie mogliby żyć obok mnie i kompletnie bym się nimi nie zainteresowała, bo są nijacy, kompletnie nie wyraziści. Niestety mam już tak, że serie czytam/słucham do końca, więc zmuszę się, żeby przebrnąć przez drugą część.
Nie polecam.

Nie polecam.

191 użytkowników ma tytuł Stażysta. Tom 1 na półkach głównych
39 użytkowników ma tytuł Stażysta. Tom 1 na półkach dodatkowych

Okładka książki Twórcy Twórców. Antologia opowiadań fantastycznych Krzysztof Dzieniszewski, Roland Hensoldt, Roland Hensoldt, Michał Karpiński, Anna Kłodnicka, Jerzy Kot, Marcin Kowal, Gaja Wiktoria Królikowska, Marcin Bartosz Łukasiewicz, Patrycja Murasicka, Zbigniew Musiał, Maria Peplińska, Adam Raglan, Magdalena Anna Sakowska, Małgorzata Sanchez
Okładka książki Rubieże Rzeczywistości 3 Jarosław Boryś, Kamil Bury, Przemysław R. Cichoń, Kamila Ciołko-Borkowska, Ewa Demska, Tomasz Fąs, Jacek Fleiszfreser, Jurjan, Jakub Karbownik, Marek Kolender, Magdalena Kowal, Marcin Kowal, Dariusz Kraszewski, Hanna Lejer, Sonia Lipska, Tadeusz Meszko, Maria Peplińska, Maja Podolska, Piotr Prokopowicz, Anna Sikorska, Marek Tomasik, Robert Zawadzki
Okładka książki Rubieże Rzeczywistości 2 Weronika Andrzejewska, Tomasz Andrzejewski, Lech Baczyński, Kamil Bury, Przemysław R. Cichoń, Kamila Ciołko-Borkowska, Tomasz Fąs, Jacek Fleiszfreser, Janusz Jurgielewicz, Bruno Kadyna, Jakub Karbownik, Marek Kolender, Weronika Kossowska, Magdalena Kowal, Marcin Kowal, Dariusz Kraszewski, Aleksandra Kuźma, Hanna Lejer, Sonia Lipska, Karol Matlachowski, Marek Myszograj, Piotr Niwa, Maja Podolska, Paulina Remus, Karol Senator, Anna Sikorska, Gabriela Sowińska, Justyn Julian Talaga, Wojciech Terlecki, Marek Tomasik, Anna Turzyńska, Paweł Użwa, Robert Zawadzki
Okładka książki Rubieże Rzeczywistości 1 Maja Baranowska, Jarosław Boryś, Kamil Bury, Przemysław R. Cichoń, Kamila Ciołko-Borkowska, Tomasz Fąs, Jacek Fleiszfreser, Janusz Jurgielewicz, Przemysław Karasinski, Marek Kolender, Marcin Kowal, Dariusz Kraszewski, Adam Kreczmański, Marek Myszograj, Piotr Niwa, Joanna Nowakowska, Maja Podolska, Piotr Prokopowicz, Karol Senator, Katarzyna Soja, Wojciech Terlecki, Paweł Użwa, Robert Zawadzki
Marcin Kowal
Marcin Kowal
Od literatury faktu, po fantastykę. Szeroki zakres zainteresowań :)

Okładka książki Gruzy. Antologia postapo Aleksandra Bednarska, Jarosław Dobrowolski, Feranos, Agata Francik, Lidia Gręda, Roland Hensoldt, Natalia Klimaszewska, Paulina Klimentowska, Jarosław Klimentowski, Michał Korzun, Marcin Bartosz Łukasiewicz, Wiktor Matyszkiewicz, Kornel Mikołajczyk, Artur Olchowy, Radek Puchała, Łukasz Rzadkowski, Magdalena Anna Sakowska, Edward Strun, Agata Suchocka, Magdalena Świerczek-Gryboś, Dominika Vicente
Okładka książki Niezwyciężone. Antologia opowiadań science fiction Ewa Białołęcka, Bartek Biedrzycki, Krystyna Chodorowska, Marta Kisiel, Magdalena Kucenty, Romuald Pawlak, Magdalena Świerczek-Gryboś, Jakub Szamałek, Jakub Żulczyk

Cytaty z książki Stażysta. Tom 1

Dodaj cytat z książki Stażysta. Tom 1