Mogę to zrobić!

Okładka książki Mogę to zrobić! autora Bodo Schäfer, 9788367150163
Okładka książki Mogę to zrobić!
Bodo Schäfer Wydawnictwo: Wydawnictwo Aktywa poradniki
poradniki
ICH KANN DAS!
2023-10-15
2023-10-15
Anna Grysińska

Kup Mogę to zrobić! w ulubionej księgarnii

Oceny książki Mogę to zrobić!

OPINIE i DYSKUSJE o książce Mogę to zrobić!

Zdecydowanie potrafi ukierunkować!
Wspaniała, bardzo przystępnie napisana.

Zdecydowanie potrafi ukierunkować!
Wspaniała, bardzo przystępnie napisana.

Schafer to klasyka sama w sobie.
Książka niczym najlepsza sesja z trenerem rozwoju osobistego. Bardzo identyfikuję się z bohaterem, warto przeczytać.
Sztos!

Schafer to klasyka sama w sobie.
Sztos!

#1314 - „Mogę to zrobić!” - Bodo Schäfer - Wydawnictwo Aktywa
#159/2023

"W ciągu następnych miesięcy Karl wprowadził do swojeo życia nowe rytuały. Każdego dnia rano pamiętał o pracy z lustrem, a w dzienniku zapisywał przynajmniej pięć sukcesów. Z czasem przychodziło mu to o wiele łatwiej."

Książka ma 248 stron. Swoją premierę miała dnia 15.10.2023 roku.

Karl marzy o tym by zostać aktorem. Niestety brakuje mu pewności siebie. Jednak w jego życiu pojawia się pewne wydarzenie, które pozwala mu odszukać swoją wartość i pewność siebie.

Ten poradnik to doskonała pozycja, aby zmienić w naszych obszarach życia to, co nas uwiera i nie pozwala nam się rozwijać.

Polecam serdecznie tą książkę. <3 <3 <3

#1314 - „Mogę to zrobić!” - Bodo Schäfer - Wydawnictwo Aktywa
#159/2023

Książka ma 248 stron. Swoją premierę miała dnia 15.10.2023 roku.

Karl marzy o tym...

42 użytkowników ma tytuł Mogę to zrobić! na półkach głównych
7 użytkowników ma tytuł Mogę to zrobić! na półkach dodatkowych

Bodo Schäfer
Bodo Schäfer
Bodo Schäfer w wieku 16 lat wyemigrował do USA, gdzie poznał swojego pierwszego mentora. W wieku lat 26 przeżył ciężki kryzys finansowy. Szukając pomocy znalazł coacha, który wskazał mu drogę do dobrobytu. W wieku 30 lat był już człowiekiem wolnym finansowo. Postanowił swoją wiedzę o dochodzeniu do zamożności przekazywać innym podczas seminariów, które prowadził w wielu krajach, m.in. w Australii, Rosji, Korei Płd., Singapurze, Grecji, na Węgrzech. Wraz ze swoim partnerem biznesowym Berndem Reintgenem prowadzi firmę Reintgen & Schäfer zajmującą się doradztwem dla zamożnych inwestorów. Jest autorem sześciu bestsellerów z listy magazynu „Der Spiegel”. Droga do finansowej wolności została wydana w ponad 30 krajach w łącznym nakładzie ponad 10 milionów egzemplarzy. W Niemczech przez ponad dwa lata utrzymywała się na pierwszym miejscu listy bestsellerów. Książka Ein Hund namens Money (Pies imieniem Money) miała kilkumilionowy łączny nakład, a na jej podstawie powstał musical dla dzieci. W roku 2008 ukazał się na DVD program coachingowy Schäfera Ihre erste Million in sieben Jahren (Twój pierwszy milion w siedem lat).

Cytaty z książki Mogę to zrobić!

Dodaj cytat z książki Mogę to zrobić!