WAG'S. Cała prawda o kobietach piłkarzy

Okładka książki WAG'S. Cała prawda o kobietach piłkarzy autora Jessica Ziółek, 9788383430676
Okładka książki WAG'S. Cała prawda o kobietach piłkarzy
Jessica Ziółek Wydawnictwo: HARDE Wydawnictwo literatura obyczajowa, romans
literatura obyczajowa, romans
2023-09-06
2023-09-06

Kup WAG'S. Cała prawda o kobietach piłkarzy w ulubionej księgarnii

Oceny książki WAG'S. Cała prawda o kobietach piłkarzy

OPINIE i DYSKUSJE o książce WAG'S. Cała prawda o kobietach piłkarzy

Bardzo dobra książka. To nie jest reportaż ani książka o plotkach,bo autorka miałaby liczne procesy o zniesławienie. To fabularyzowana opowieść o Ameli, gdzie jej przygody i wątki są inspirowane (!!!) prawdziwymi historiami kobiet piłkarzy z Polski i jak domyślam się z Hiszpanii 😉,bo trzeba pamiętać, że sama autorka była kiedyś właśnie dziewczyną piłkarza. Zna doskonale prozę życia żon i partnerek piłkarzy. Pisze prawdę,bo na ściankach i eventach smutek i kłopoty źle się fotografuje. Więc zanim zaczniesz "polować" na bogatego piłkarza,przeczytaj tę książkę. Są 3 typy kobiet ,które związek z piłkarzem potraktują odmiennie. Jakie i którą ty byś była? Przeczytaj i odpowiedź sobie na to pytanie sama.

Try razy NIE!

NIE - Podtytuł sugeruje, że otrzymamy tutaj jakieś kontrowersje ze świata piłki nożnej. Nic bardziej mylnego, typowa fikcyjna fabuła, na tak niskim poziomie, że wielu z nas czytelników dużo ciekawiej poprowadziłoby główną bohaterkę przez tą książkę.

NIE - Edytorsko i wydawniczo ta książka leży, o czym świadczyć może dwukrotne powtórzenie tego samego przypisu w bibliografii.

NIE - Pani Dżejsika Ziółek nie potrafi budować napięcia, ani trzymać konsekwencji w ustalonych wersji różnych zdarzeń w książce, które jak widać mogą bez wytłumaczenia nagle się zmieniać.

Try razy NIE!

Niestety tytuł książki jest mylący i nie oddaje tego, co znajduje się w środku… Nie wiem, co autorka chciała przekazać swoją twórczością, ale wyszło bardzo miernie. Fabuła nie jest zbyt wymagająca a książka w odbiorze jest ogólnie nudna.

159 użytkowników ma tytuł WAG'S. Cała prawda o kobietach piłkarzy na półkach głównych
37 użytkowników ma tytuł WAG'S. Cała prawda o kobietach piłkarzy na półkach dodatkowych

Cytaty z książki WAG'S. Cała prawda o kobietach piłkarzy

Dodaj cytat z książki WAG'S. Cała prawda o kobietach piłkarzy