Miłość na wakacje

Ewa Maciejczuk Wydawnictwo: Lust literatura obyczajowa, romans
literatura obyczajowa, romans
2022-06-17
2022-06-17

Kup Miłość na wakacje w ulubionej księgarnii

Oceny książki Miłość na wakacje

OPINIE i DYSKUSJE o książce Miłość na wakacje

💙 Przedpremierowa Recenzja Ambasadorska 💙
Tytuł: Miłość na wakacje
Autor: Ewa Maciejczuk
Wydawnictwo: L♡ST

Premiera: 20.06.2022

"Gorących uniesień nigdy za wiele, tylko czy są one najbardziej nam potrzebne?" – K.Hellishdeer

Jeżeli napisze wam, że mam dla was gorące opowiadanie w którym prócz weekendu na Mazurach dostaniecie od dwóch par piekielny klimat, to skusicie się aby przeczytać?

Ha, wiem, że tak, ale ciut więcej wam powiem, żeby was rozpalić i pokusić bardziej, no bo jakby to było, gdybym tego nie zrobiła?

Czwórka przyjaciół jedzie na wspólny wyjazd, gdzie chcą odpocząć. Wybierają Mazury, gdzie w zaciszu od zgiełku miasta zamierzają się zrelaksować.

Pewnego dnia ten relaks przeradza się w namiętność, ale nie osobną!

Zamiana partnerów, to nie jedyna poprzeczka jaką wszyscy z nich przekroczą!

Tylko czy to napewno jest to czego pragną?

O tym musicie przekonać się sami sięgając po najnowszą perełkę autorki!

A dokładniej piekielną perełeczke, która idealnie wpasuje się na nadchodzące wakacje!

Dzięki temu opowiadaniowi podkręcicie własną temperaturę ciała, jak i atmosferę wokół siebie, a przy okazji zatracicie się w niesamowitych doznaniach i samej przyjemności!

Z czystym sumieniem i gorącą przyjemnością polecam sięgnąć po tą pozycję, którą znajdziecie na Legimi, Storytel, Tania książka, lub Empik.

#miłośćnawakacjach #ewamaciejczuk #opowiadanie #hot #czytampolskichautorów #czytamuczciwie #czytajlegalnie

💙 Przedpremierowa Recenzja Ambasadorska 💙
Tytuł: Miłość na wakacje
Autor: Ewa Maciejczuk
Wydawnictwo: L♡ST

Premiera: 20.06.2022

12 użytkowników ma tytuł Miłość na wakacje na półkach głównych
4 użytkowników ma tytuł Miłość na wakacje na półkach dodatkowych

Okładka książki Magiczny kompas Justyna Chmiel, Sandra Czoik, Ewelina Domańska, Paulina Grabara, Ewa Gralla, Natalia Hermansa, M.W. Jasińska, Anett Lievre, Ewa Maciejczuk, Camille O'Naill, Daria Smolarek, Paula Uzarek
Okładka książki Gorąca trzydziestka? Fantastycznie! ...po ciemniejszej stronie Marta Choińska-Młynarczyk, Marianna Cieślak, Krzysztof T. Dąbrowski, Greta Eden, Ewelina Gałdecka, Helena Leblanc, Ewa Maciejczuk, Erika Reves, Paula Rumanowska, Anna A. Sosna, Patrycja Żurek
Okładka książki Niezgodni z prawem K. Hellishdeer, Ewa Maciejczuk
Niezgodni z prawem K. Hellishdeer, Ewa Maciejczuk
Okładka książki To nie była zwykła miłość Justyna Chmiel, Sandra Czoik, Anna Fobia, Ewa Gralla, Natalia Hermansa, Szymon Jabłoński, Anett Lievre, Ewa Maciejczuk, Katarzyna Muszyńska, Anna Tuziak, Paula Uzarek
Ewa Maciejczuk
Ewa Maciejczuk
W życiu prywatnym jestem dumną mamą dwójki urwisów, od wielu lat zakochana w tym samym mężczyźnie. Mieszkam i pracuję zawodowo w Wołominie pod Warszawą. Miłość do czytania, przerodziła się w pasję do pisania własnych powieści z gatunku romans/erotyk. Od 13 roku życia, moją pasją są konie i nadal w wolnej chwili lubię spędzać czas w zaprzyjaźnionej stajni :) Moja debiutancka książka Boss ukaże się w lutym 2021r. a zaraz po niej Kobieta mafii. Mam nadzieję, że moje książki trafią prosto w serca moich czytelników i zostaną tam na długo

Cytaty z książki Miłość na wakacje

Dodaj cytat z książki Miłość na wakacje