Nie unikaj mnie

Zuzanna Mikołajczak Wydawnictwo: BeYa literatura obyczajowa, romans
literatura obyczajowa, romans
2023-07-25
2023-07-25

Kup Nie unikaj mnie w ulubionej księgarnii

Oceny książki Nie unikaj mnie

OPINIE i DYSKUSJE o książce Nie unikaj mnie

Szczerze, nie wieżyłam, że ta książka jest aż tak zła, bo jakoś została wydana, no nie? A teraz to cofam. Fanfiki na wattpad mają więcej fabuły, niż to coś. Nawet okładka beznadziejna. Nie polecam.

OKROPNA
Nie dało się tego czytać
Zdania na poziomie 3 klasy podstawówki

OKROPNA
Nie dało się tego czytać
Zdania na poziomie 3 klasy podstawówki

Po książkę autorstwa Zuzanny Mikołajczak sięgnęłam z powodu ciekawości, chcąc obronić nieco autorkę, a jak wiemy debiuty kierują się swoją własną filozofią. Młodzieńcze relacje, pod płaszczem tajemnic to nie lada wyzwanie we wczesnym etapie życia. Myślę, że to autorka dobrze pokazała. Są jednak pewne niedociągnięcia, obraz postaci wydaje mi się niecodzienny podobnie jak ich zachowanie. Lekkie pióro autorki sprawiło, że szybko przeleciałam przez książkę. Jeśli szukacie w książce "bad boya" to w tej pozycji go znajdziecie.

103 użytkowników ma tytuł Nie unikaj mnie na półkach głównych
20 użytkowników ma tytuł Nie unikaj mnie na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Nie unikaj mnie

Cytaty z książki Nie unikaj mnie

Dodaj cytat z książki Nie unikaj mnie