Wstęp do religii

Okładka książki Wstęp do religii autora Fulton J. Sheen, 9788381013758
Okładka książki Wstęp do religii
Fulton J. Sheen Wydawnictwo: Wydawnictwo Diecezjalne i Drukarnia w Sandomierzu religia
religia
Preface to Religion
2020-01-01
2014-02-09

Kup Wstęp do religii w ulubionej księgarnii

Oceny książki Wstęp do religii

OPINIE i DYSKUSJE o książce Wstęp do religii

Z jednej strony można przeczytać kilka naprawdę interesujących przemyśleń (przymykając oko na ich małą obiektywność),z drugiej zaś zbiór pustych twierdzeń, którym brakuje podparcia poza "bo tak".

Abp. Sheen to geniusz w przekazie rzeczy najważniejszych w sposób prosty i zrozumiały. Idealne wprowadzenie do katolicyzmu.

Na półkach: , , , ,

Wyśmienity poradnik dla osób poszukujących odpowiedzi.

Nie jest to książka, którą czyta się szybko. Ponad rok zajęło mi przetrawienie treści lektury. Na pewno da się to zrobić nawet w miesiąc, ale istotne jest zastanowienie się i zrozumienie intencji autora. Ja jednak musiałam co jakiś czas od tego odpoczywać.

To jest miejsce, w którym każde zdanie miało swój sens. Nie można było sobie poskakać od strony do strony.

Polecam każdemu.

Wyśmienity poradnik dla osób poszukujących odpowiedzi.

To jest miejsce, w którym każde zdanie miało swój sens. Nie...

217 użytkowników ma tytuł Wstęp do religii na półkach głównych
51 użytkowników ma tytuł Wstęp do religii na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Wstęp do religii

Cytaty z książki Wstęp do religii