Legion Superbohaterów: Nadciągająca Ciemność

Okładka książki Legion Superbohaterów: Nadciągająca Ciemność autora Pat Broderick, Keith Giffen, Paul Levitz, 9788328235168
Okładka książki Legion Superbohaterów: Nadciągająca Ciemność
Keith GiffenPat Broderick Wydawnictwo: Hachette Polska Seria: Wielka Kolekcja Komiksów DC. Bohaterowie i Złoczyńcy komiksy
komiksy
Robert P. Lipski

Kup Legion Superbohaterów: Nadciągająca Ciemność w ulubionej księgarnii

Oceny książki Legion Superbohaterów: Nadciągająca Ciemność

OPINIE i DYSKUSJE o książce Legion Superbohaterów: Nadciągająca Ciemność

Po raz pierwszy zetknąłem się z Legionem superbohaterów. Autorem scenariusza jest Paul Levitz, rysował przeważnie Keith Giffen. Mam dość mieszane uczucia po lekturze tego tomu kolekcji DC. Być może dlatego, że nic wcześniej nie wiedziałem o tych bohaterach, a w komiksach tu zawartych jesteśmy wrzuceni w sam wir wydarzeń i ilość bohaterów, ich stroje i moce trochę się zlewają. Ale generalnie nie jest źle i warto się zapoznać z tą pozycją.

To było moje pierwsze zetknięcie się z Legionem Superbohaterów w ich osobnym tomie i... wynudziłem się, jak na "filmie o facecie z łódką". Zlewający się w jedno bohaterowie, no i ta wielka historia na końcu, gdzie złym charakterem jest... sztuczna inteligencja. Ziew.

43 użytkowników ma tytuł Legion Superbohaterów: Nadciągająca Ciemność na półkach głównych
38 użytkowników ma tytuł Legion Superbohaterów: Nadciągająca Ciemność na półkach dodatkowych

Okładka książki Annihilation Modern Era Epic Collection. Conquest Prelude Dan Abnett, Sean Chen, Brian Denham, Keith Giffen, Timothy Green II, Andy Lanning, Mike Lilly, Christos N. Gage, Mike Perkins
Okładka książki Annihilation Modern Era Epic Collection. Annihilation Day Dan Abnett, Renato Arlem, Mitch Breitweiser, Keith Giffen, Javier Grillo-Marxuach, Scott Kolins, Andy Lanning, Ariel Olivetti, Gregory Titus, Kev Walker
Okładka książki Annihilation Modern Era Epic Collection. Desperate Measures Giuseppe Camuncoli, Simon Furman, Keith Giffen, Scott Kolins, Jorge Lucas, Mike McKone, Stuart Moore, Christos N. Gage, Andrea di Vito
Okładka książki Lobo Big Fraggin Compendium Book One Simon Bisley, Keith Giffen, Alan Grant, Val Semeiks, praca zbiorowa
Okładka książki Legenda Aquamana Robert Loren Fleming, Keith Giffen, Curt Swan
Legenda Aquamana Robert Loren Fleming, Keith Giffen, Curt Swan
Okładka książki Legion Superbohaterów: Wielka ciemność Keith Giffen, Paul Levitz, Curt Swan
Legion Superbohaterów: Wielka ciemność Keith Giffen, Paul Levitz, Curt Swan
Okładka książki Moon Knight Epic Collection. Bad Moon Rising Keith Giffen, David Kraft, Bill Mantlo, Doug Moench, Don Perlin, Bill Sienkiewicz

Okładka książki JSA - Stowarzyszenie Sprawiedliwości: Następna epoka Dale Eaglesham, Geoff Johns, Fernando Pasarin, Alex Ross
Okładka książki Batman: Killer Croc powstaje Gene Colan, Gerry Conway, Dan Jurgens, Don Newton, Curt Swan
Okładka książki Aquaman: Kroniki Atlantydy Peter David, Esteban Maroto
Aquaman: Kroniki Atlantydy Peter David, Esteban Maroto
Okładka książki Lex Luthor: Czarny pierścień - Tom 2 Ed Benes, Paul Cornell, Jesús Merino, Marco Rudy, Pete Woods
Okładka książki Batman: Knightfall. Koniec Mrocznych Rycerzy Jim Balent, Bret Blevins, Chuck Dixon, Alan Grant, Doug Moench, Graham Nolan
Okładka książki Godzina Zero: Kryzys w czasie Darryl Banks, Frank Fosco, Dan Jurgens, Ron Marz, Jerry Ordway

Cytaty z książki Legion Superbohaterów: Nadciągająca Ciemność

Dodaj cytat z książki Legion Superbohaterów: Nadciągająca Ciemność