JSA - Stowarzyszenie Sprawiedliwości: Następna epoka

- Justice Society of America: The Next Age
- 2023-07-05
- 2023-07-05
- Robert P. Lipski
Legendarne Stowarzyszenie Sprawiedliwości prowadzi nabór nowych członków – tak rozpoczyna się nowa epoka przygód. Podczas gdy trwa rekrutacja kolejnych bohaterów z nowego pokolenia (niektórzy z nich są już dobrze znani, inni - mniej),cała ekipa staje w obliczu serii katastrofalnych wydarzeń. Geoff Johns (Nieskończony Kryzys),Dale Eaglesham (Sprzysiężenie Łotrów),Alex Ross (Stowarzyszenie Sprawiedliwości. Przyjdź królestwo twoje) i Fernando Pasarin (Korpus Zielonych
Latarni) na nowo zbierają drużynę bohaterów z okresu złotej epoki oraz ich potomków i kontynuatorów tradycji JSA, aby odbudować legendę Stowarzyszenia Sprawiedliwości na potrzeby nowych, niebezpiecznych czasów!
W niniejszym tomie przedstawiamy pierwszą, czterozeszytową historię z serii JSA - Stowarzyszenie Sprawiedliwości z roku 2007 oraz dwa późniejsze zeszyty ukazujące postaci należące do nowej ekipy. Jako dodatki zamieszczamy przewodnik po bohaterach JSA, kolekcję szkiców Dale'a Eagleshama i Alexa Rossa oraz zapowiedź przyszłych losów drużyny!
TOM ZAWIERA: JSA - STOWARZYSZENIE SPRAWIEDLIWOŚCI #1-4, 7-8
Kup JSA - Stowarzyszenie Sprawiedliwości: Następna epoka w ulubionej księgarni
Oceny książki JSA - Stowarzyszenie Sprawiedliwości: Następna epoka
40 użytkowników ma tytuł JSA - Stowarzyszenie Sprawiedliwości: Następna epoka na półkach głównych- Przeczytane 24
- Komiksy 5
- Wielka Kolekcja Komiksów DC. Bohaterowie i Złoczyńcy 3
- Komiks 2
- 130.16 Komiksy - Wielka Kolekcja Komiksów DC 1
- Kupka wstydu I 1
- Wypożyczone z biblioteki 1
- Komiksy DC 1

OPINIE i DYSKUSJE o książce JSA - Stowarzyszenie Sprawiedliwości: Następna epoka
Po redakcyjnym wstępie nie spodziewałem się rewelacji, spodziewałem się typowej opowieści na temat ideałów i... Boże, już jestem znudzony. Tymczasem otrzymałem brutalną, rozbudowaną, pięknie narysowaną historię z charakterystycznymi bohaterami - co nie jest wcale takie oczywiste.