Za punktem K. Rozmowy nie tylko o tym, co widać na skoczni

Okładka książki Za punktem K. Rozmowy nie tylko o tym, co widać na skoczni autora Jakub Radomski, Natalia Żaczek, 9788382502077
Okładka książki Za punktem K. Rozmowy nie tylko o tym, co widać na skoczni
Jakub RadomskiNatalia Żaczek Wydawnictwo: Ringier Axel Springer Polska sport
sport
2022-10-26
2022-10-26
9788382502077

Kup Za punktem K. Rozmowy nie tylko o tym, co widać na skoczni w ulubionej księgarnii

Oceny książki Za punktem K. Rozmowy nie tylko o tym, co widać na skoczni

OPINIE i DYSKUSJE o książce Za punktem K. Rozmowy nie tylko o tym, co widać na skoczni

Bardzo ciekawe wywiady ze wszystkimi najważniejszymi postaciami polskich skoków narciarskich, nie tylko z zawodnikami ale i trenerami. Jako bonus są także wywiady ze słynnymi skoczkami z zagranicy takimi jak: Andreas Goldberger, Martin Schmitt i Sven Hannavald. Pozycja obowiązkowa dla fana skoków narciarskich.

Bardzo fajna książka w sam raz dla fana skoków. Dużo fotografii i ciekawostek. Wywiady zarówno z polskimi skoczkami jak i zagranicznymi zawodnikami. Jeśli się siedzi w świecie skoków, wiaodomo że pewne rzeczy się wiedziało wcześniej (jak choćby sytuacja Kurczem kontra żeńska kadra reprezentacji Polski). Jednak mimo wszystko warte polecenia, wciąga, wywiad z każdym nie jest sztucznie przeciągany, chociaż przyznam że było kilka, które w porównaniu do reszty były dla mnie zwyczajnie za krótkie...

Świetna książka dla fana skoków w każdym wieku, warto przeczytać zwłaszcza w trakcie sezonu, aby się jeszcze bardziej wczuć. Fajnie opowiedziany wątek każdego skoczka z obecnej jak i poprzednich dekad, z wyjątkiem wiewióra ;)

151 użytkowników ma tytuł Za punktem K. Rozmowy nie tylko o tym, co widać na skoczni na półkach głównych
37 użytkowników ma tytuł Za punktem K. Rozmowy nie tylko o tym, co widać na skoczni na półkach dodatkowych

Okładka książki Ludzie ze złota Edyta Kowalczyk, Jakub Radomski
Ludzie ze złota Edyta Kowalczyk, Jakub Radomski
Okładka książki Gwiazdy ligi polskiej Przemysław Bator, Jakub Radomski
Gwiazdy ligi polskiej Przemysław Bator, Jakub Radomski

Cytaty z książki Za punktem K. Rozmowy nie tylko o tym, co widać na skoczni

Dodaj cytat z książki Za punktem K. Rozmowy nie tylko o tym, co widać na skoczni