Maya Banks - Wild 02 - Amber Eyes

- 2017-06-05
- 2017-06-05
- angielski
- 9781946461186
Ich ostateczną misją będzie zdobycie jej miłości.
W górskiej chacie, w której pomiędzy zadaniami mieszkają Hunter i Jericho, pojawia się piękna, bezbronna kobieta. Są urzeczeni swoim oszałamiającym, powściągliwym gościem i przysięgają, że będą ją chronić – i odkryć, co ukrywa. Żaden nie jest przygotowany na niewiarygodne. Ich piękna niewinna dziewczyna to zmienny kuguar, który samotnie spędza swoje życie.
W schronieniu ich miłości, Kaya rozkwita, w końcu gotowa zaufać i ponownie objąć swoje człowieczeństwo. Następnie Hunter i Jericho zostają wezwani na misję, która kończy się fatalnie. Teraz, w ciąży i ponownie samotna, musi odnaleźć drogę w świecie, do którego nie należy – i mieć nadzieję, że dwaj mężczyźni, których kocha, odnajdą drogę do domu.
Kup Maya Banks - Wild 02 - Amber Eyes w ulubionej księgarniPorównywarka z najlepszymi ofertami księgarń W naszej porównywarce znajdziesz książki, e-booki i audiobooki z najpopularniejszych księgarń internetowych. Niektórzy partnerzy przygotowują dla użytkowników naszego serwisu specjalne rabaty, dlatego warto kupować książki przez lubimyczytać.pl. Oferty są prezentowane w trzech kategoriach: „Oferta dnia” (promocje partnerów),„Polecane księgarnie” (sprawdzeni partnerzy handlowi, z którymi współpracujemy na podstawie umów) oraz „Pozostałe”. W każdej kategorii kolejność prezentacji zależy od ceny produktu przekazanej przez księgarnie lub dostawcę porównywarki. Lubimyczytać.pl nie prowadzi sprzedaży i nie uczestniczy w procesie zakupowym po przekierowaniu na stronę sklepu. Mimo że dokładamy starań, aby wszystkie linki i informacje były aktualne, nie mamy wpływu na ewentualne nieścisłości cenowe, błędne przekierowania lub zmiany w ofertach księgarni. Jeśli zauważysz nieprawidłowość, prosimy o zgłoszenie jej na adres: admin@lubimyczytac.pl. Dzięki Twojej informacji możemy jeszcze lepiej dbać o jakość działania naszej porównywarki.
Oceny książki Maya Banks - Wild 02 - Amber Eyes
12 użytkowników ma tytuł Maya Banks - Wild 02 - Amber Eyes na półkach głównych- Przeczytane 10
- Romans 2
- Fantasy 2
- Wampiry i inne fantastyczne stworzenia 1
- Lekko i przyjemnie 1
- Short 1
- 2024 1
- 2022 1

OPINIE i DYSKUSJE o książce Maya Banks - Wild 02 - Amber Eyes
Hunter i Jericho obiecali sobie, że żadna kobieta nie stanie między nimi. Gdy pewnego dnia w ich górskiej chacie zjawia się piękna i naga kobieta, są pewni, że obaj jej chcą. Nie zmienia się to nawet wtedy, gdy okazuje się ona zmiennym kuguarem. Jednak ich sielankę przerywa wezwanie na misję, na którą obaj mężczyźni muszą się udać. Samotną, opuszczona po raz kolejny, wystraszona i w ciąży. Czego jeszcze doświadczy słodka Kaya, zdana po raz kolejny na samą siebie?
Lekka i przyjemna historia z nieco naiwną bohaterką i niesamowicie męskimi bohaterami....