Nie w jego typie

Okładka książki Nie w jego typie autora Cora Reilly, 9788383200149
Okładka książki Nie w jego typie
Cora Reilly Wydawnictwo: NieZwykłe Cykl: Trudne rozgrywki (tom 1) literatura obyczajowa, romans
literatura obyczajowa, romans
Trudne rozgrywki (tom 1)
Only work, No Play
2022-08-25
2022-08-25
2019-02-12
9788383200149

Kup Nie w jego typie w ulubionej księgarnii

Oceny książki Nie w jego typie

OPINIE i DYSKUSJE o książce Nie w jego typie

Płytka histotoria, bez wiekszego dreszczyku emocji. Głowny bohater troche przsadzał ze zmiana partnerek...

Zbyt szybko tutaj wszystko się dzieje, wiec historia wydaje się mało realna. Natomiast spodobał mi się motyw plus size, bo to na pewno powiew świeżości. Historia na jeden wieczór i w sumie szybko można zapomnieć o czym była.

Na półkach: , , , , , , ,

Chociaż, ta historia była bardzo przewidywalna , to i tak bardzo mnie wciągnęła.
Na pierwszy rzut oka Xavier i Evie byli swoimi całkowitymi przeciwieństwami , ale gdy się w to bardziej zagłębiałam, to tak naprawdę oni się doskonale uzupełniali. Evie była szczerą dziewczyną, która była bardzo zakompleksiona na punkcie swojej zaokrąglonej figury. Zaś Xavier przed wszystkimi udawał złego chłopca/playboya , ale tak naprawdę, Xavier, tak jak Evie, był oddany swojej rodzinie, lojalny wobec przyjaciół i niedoświadczony w miłości. Ich historia miłosna nie była ani planowana, ani oczekiwana, ale była wszystkim, czego oboje potrzebowali.

1916 użytkowników ma tytuł Nie w jego typie na półkach głównych
368 użytkowników ma tytuł Nie w jego typie na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Nie w jego typie

Cora Reilly
Cora Reilly
Jest autorką serii Born in Blood Mafia, The Camorra Chronicles oraz wielu innych książek, w większości obracających się wokół niebezpiecznie seksownych mężczyzn. Zanim odkryła swoją pasję do romansów, pisała publikowane tradycyjnie powieści dla młodzieży. Cora mieszka w Niemczech, uwielbia podróże oraz gotowanie pikantnego jedzenia z całego świata. Skończyła prawo, ale jeśli ma wybierać miedzy rozmawianiem o książkach a rozmawianiem o prawie, zawsze wybierze książki.

Cytaty z książki Nie w jego typie