Miesiąc w różnych stanach, czyli (nieco)dziennik z podróży do USA

- literatura podróżnicza
- 2022-06-06
- 2022-06-06
- 9788396491909
Zapis miesięcznej podróży do USA z perspektywy dziewczyny spełniającej swoje marzenie i z ciekawością obserwującej ludzi i miejsca, które wydają się znajome, mimo że odwiedzane pierwszy raz. "Błyskotliwa, dowcipna i barwna opowieść o emocjach, ludziach i spełnionym marzeniu. Po lekturze poczujesz niedosyt i zechcesz wyruszyć w swoją wymarzoną podróż!" Więcej tutaj: https://www.tlumaczenia-pisemne.pl/miesiac-w-roznych-stanach-czyli-moja-ksiazka-o-podrozy-do-usa/
Kup Miesiąc w różnych stanach, czyli (nieco)dziennik z podróży do USA w ulubionej księgarni
Oceny książki Miesiąc w różnych stanach, czyli (nieco)dziennik z podróży do USA
24 użytkowników ma tytuł Miesiąc w różnych stanach, czyli (nieco)dziennik z podróży do USA na półkach głównych- Chcę przeczytać 17
- Do przeczytania - literatura podróżnicza 1
- Książki do Książki 1
- Do kupienia 1
- Do zdobycia 1
Tagi i tematy do książki Miesiąc w różnych stanach, czyli (nieco)dziennik z podróży do USA
Cytaty z książki Miesiąc w różnych stanach, czyli (nieco)dziennik z podróży do USA
Dodaj cytat z książki Miesiąc w różnych stanach, czyli (nieco)dziennik z podróży do USA
Dodaj cytat

OPINIE i DYSKUSJE o książce Miesiąc w różnych stanach, czyli (nieco)dziennik z podróży do USA
Świetna książka. Właśnie wybieram się do USA. Jestem spokojniejsza jeśli chodzi o lot i wiele innych kwestii, które zostały wyjaśnione dzięki Monice. Książka przy, której można się pośmiać, ale też nieźle wystraszyć wiedząc, że to wszystko wydarzyło się na prawdę. Polecam
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toŚwietna książka, przeczytałam jednym tchem. Napisana w taki sposób, ze czytelnik czuje się, jakby towarzyszył autorce podczas tej fascynującej podróży. Polecam gorąco!
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toPo przeczytaniu opowiadania zapragnęłam odwiedzić USA. Żywe i barwne przygody Autorki wzbudziły we mnie chęć wyjazdu do Stanów i poznania tego niezwykłego kraju od wewnątrz (mimo, że nigdy nie byłam miłośniczką USA). Czytając kolejne strony książki niejednokrotnie czułam się tak, jakbym już faktycznie tam była. Liczę na to, że Autorka nie raz jeszcze zabierze nas czytelników ze sobą w jakąś szaloną podróż ;)
Po przeczytaniu opowiadania zapragnęłam odwiedzić USA. Żywe i barwne przygody Autorki wzbudziły we mnie chęć wyjazdu do Stanów i poznania tego niezwykłego kraju od wewnątrz (mimo, że nigdy nie byłam miłośniczką USA). Czytając kolejne strony książki niejednokrotnie czułam się tak, jakbym już faktycznie tam była. Liczę na to, że Autorka nie raz jeszcze zabierze nas...
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toKsiążka napisana z nietuzinkowym poczuciem humoru, można ją pochłonąć na raz - tak się ją fajnie i lekko czyta 😊 wszystko super opisane, bez ściemy i niepotrzebnego 'lania wody', aż chciałoby się przeżyć podobną przygodę!
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toMam nadzieję, że nie będzie ona jedynym dziełem Autorki, czekam z niecierpliwością na kolejne ❤
Bardzo dobre czytadło :)
Bardzo dobre czytadło :)
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toOpowieść o Stanach pochłonęła mnie w całości, świetnie się czytało, wesoła, radosna, polecam po przeczytaniu ma się ochotę na wyjazd, czekam na kolejne opowieści i życzę dalszych podróży autorce.