Zbyt bezczelny

literatura obyczajowa, romans
2022-09-14
2022-09-14
9788383200248

Kup Zbyt bezczelny w ulubionej księgarnii

Oceny książki Zbyt bezczelny

OPINIE i DYSKUSJE o książce Zbyt bezczelny

" Milczenie jest złotem a cisza mówi więcej niż tysiące słów" Powieść Autorstwa Dominiki Fal Jest odzwierciedleniem prawdziwej miłości i bezgranicznej tęsknoty .Przeplatana skrajnym pożądaniem. Losy Russela i Tiany są odbiciem ich własnych słabości oboje chcieli związku bez zobowiązań a teraz nie mogą bez siebie żyć .Czas rozłąki nie stanowił dla nich przeszkody .Jedna z nielicznych Książek wyjątkowo przepełniona poczuciem humoru scen jak i również naznaczona chwilami smutku sekretami i dramatem rodzinnym .Wyzwoli w czytelniku Emocje wprowadzi w stan Melancholii i rozbudzi rzekę osobistych wspomnień .Treść zarówno jak i bohaterowie są niesamowici .

2,9/5
Trochę naciągana ocena, ale chyba pasuje.
Po pierwsze musiałam zrobić sobię przerwę w czytaniu, b szczerze męczyły mnie rozdziały aktualne i z przeszłości. Chyba wolałabym, żeby na początku w całości przedstawiono co było i potem ruszono te 5 lat później. Ostateczne jednak przez to przebrnęłam, choć nie zaskoczyła mnie ta historia zbyt pozytywnie.
Nie jest zła, to zwykły romans. Trochę zbyt długi, zbyt naciągany, ale do przejścia.
Nic specjalnego, zbyt denerwowała mnie główna bohaterka i nie dorozwinięcie postaci Russela, Na prawdę mogło wyjść z tego coś dobrego, a wyszła przeciętna książka o której szybko zapomnę.

2,9/5
Trochę naciągana ocena, ale chyba pasuje.
Nie jest zła, to zwykły...

👍

👍

523 użytkowników ma tytuł Zbyt bezczelny na półkach głównych
93 użytkowników ma tytuł Zbyt bezczelny na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Zbyt bezczelny

Cytaty z książki Zbyt bezczelny