Escape Room

Wyróżniona opinia i

Escape Room

Oceny książki Escape Room

OPINIE i DYSKUSJE o książce Escape Room

Książka fajna ale ostatnie 3 rozdziały były dziwne. Zakończenia się w ogóle nie spodziewałam🙈

ciekawa, sztuczna inteligencja, fantastyka, lecz koniec najlepszy bo wszystkiego się wtedy dowie. Ale każdy ma inny gust to mi koniec się podobał ale cała książka jest warta przeczytania. Polecam😃💗

"Escape Room" to typowa książka o AI i przygodach. Fabuła w niektórych momentach zanudziła mnie, a czasami zaciekawiła i mogłam odczuć dreszczyk emocji - na przykład wtedy, gdy akcja działa się w grobowcu Majów czy w bibliotece. Przyznam szczerze, że końcówka mnie rozczarowała - nie tak sobie ją wyobrażałam. Gdybym miała wybrać, którego bohatera chciałabym mieć jako przyjaciela to żadnego bym nie wybrała - byli odważni, ale nikt mi nie przypadł aż tak do gustu. Oceniając całą książkę, to wg mnie takie 6/10 jest idealne.

134 użytkowników ma tytuł Escape Room na półkach głównych
32 użytkowników ma tytuł Escape Room na półkach dodatkowych

Christopher Edge
Christopher Edge
Dorastał w Manchesterze i większość swojego dzieciństwa spędził w miejscowej bibliotece, wymyślając różne historyjki. Teraz mieszka w Gloucestershire, gdzie nadal większość czasu spędza w lokalnej bibliotece – wymyślając kolejne historyjki.

Cytaty z książki Escape Room