Spleciony Wszechświat

- popularnonaukowa
- Spleciony Wszechświat (tom 2)
- Convoluted Universe
- 2022-03-11
- 2022-03-11
- 2007-01-01
,SPLECIONY WSZECHŚWIAT. Księga 2” przedstawia jeszcze bardziej rozszerzone koncepcje metafizyczne. Zapnij pasy i przygotuj się na kolejną podróż, która wzbogaci twój system przekonań.
Książka Dolores Cannon prezentuje wyjaśnienia zagadnień, których konwencjonalna nauka nie potrafi jeszcze wytłumaczyć, jak np.:
Ukryte podziemne miasta;
Istoty Energii i Stwórcy;
Portale czasowe do podróżowania między wymiarami;
Życie na innych planetach;
Uniwersalny język symboli;
Podnoszenie wibracji i częstotliwości celem przejścia do Nowej Ziemi;
Charakterystyka Nowej Ziemi.
Ta fascynująca lektura przeznaczona jest dla osób, które chcą poznać bardziej skomplikowane idee metafizyczne z pogranicza „fizyki kwantowej” i szukają odpowiedzi na pytania wykraczające poza obecne paradygmaty myślowe.
SPLECIONY WSZECHŚWIAT to seria 5 znakomitych książek odkrywających nieznane wymiary świata fizycznego, duchowego i energetycznego. Autorka dzieli się swoją pracą kliniczną z klientami – ich wywołane hipnozą wspomnienia pochodzące z innych wcieleń oraz innych światów dają nam wgląd w potencjały alternatywnej rzeczywistości
Kup Spleciony Wszechświat w ulubionej księgarni
Oceny książki Spleciony Wszechświat
68 użytkowników ma tytuł Spleciony Wszechświat na półkach głównych- Chcę przeczytać 51
- Cykl 1
- Do kupienia 1