Warkocz spleciony z kwiatów

Okładka książki Warkocz spleciony z kwiatów autora Agnieszka Krawczyk, 9788381956079
Okładka książki Warkocz spleciony z kwiatów
Agnieszka Krawczyk Wydawnictwo: Filia Cykl: Leśne Ustronie (tom 1) literatura obyczajowa, romans
literatura obyczajowa, romans
Leśne Ustronie (tom 1)
2021-09-15
2021-09-15
9788381956079

Kup Warkocz spleciony z kwiatów w ulubionej księgarnii

Oceny książki Warkocz spleciony z kwiatów

OPINIE i DYSKUSJE o książce Warkocz spleciony z kwiatów

Interesująca.

Interesująca.

Niesamowicie poruszająca historia. Książka jest bardzo wciągająca i taka uspokajająca. Coś wspaniałego, nie mogę się doczekać kolejnych części.

Tom 1 leśne ustronie bardzo mi się podobał, wspaniała powieść ukazująca piękno przyrody. Bohaterowie bardzo ciekawi a opisy są świetne i ciekawe i dodające uroku książce, cudownie relaksującą powieść na lato. Przyroda, las, cisza, odpoczynek... aczkolwiek ją czytałam w zimne wieczory i dzięki tej książce przeniosłam się kwiecistą wiosnę/lato, bardzo polecam przeczytać piękna obyczajówka godna polecenia książka i relaksująca, momentami zabawna, interesująca ale i też smutna i życiowa 🫶🫶 warta i godna książka do przeczytania przynajmniej każdy raz życiu powinien ją przeczytać a zobaczy świat w który nas otacza ich barwach polecam 🫶🫶

861 użytkowników ma tytuł Warkocz spleciony z kwiatów na półkach głównych
186 użytkowników ma tytuł Warkocz spleciony z kwiatów na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Warkocz spleciony z kwiatów

Cytaty z książki Warkocz spleciony z kwiatów