Zapiski zwariowanej narzeczonej

Okładka książki Zapiski zwariowanej narzeczonej autora Marianna Góralska, 9788382457469
Okładka książki Zapiski zwariowanej narzeczonej
Marianna Góralska Wydawnictwo: Ridero literatura obyczajowa, romans
literatura obyczajowa, romans
2021-06-20
2021-06-20

Kup Zapiski zwariowanej narzeczonej w ulubionej księgarnii

Oceny książki Zapiski zwariowanej narzeczonej

OPINIE i DYSKUSJE o książce Zapiski zwariowanej narzeczonej

💕 RECENZJA 💕

Tytuł:"Zapiski Zwariowanej Narzeczonej"
Autor: Marianna Góralska

Serdecznie dziękuję autorce @marianna_goralska.pisarka za możliwość przeczytania i zrecenzowania tej książki ❤️
#współpracareklamowa

Iga Nowicka to 28-letnia młoda okularnica o bujnych włosach i nieco zbyt pełnej figurze. Na co dzień jest nauczycielką w szkole podstawowej i nie cierpi swojej pracy.Za to kocha książki, zwierzęta i seriale na Netflixie. W dodatku jest roztrzepana ,roztargniona i ciągle wpada w tarapaty. Pech to jej pierwsze imię. Nie potrafi być idealna.Od czterech lat jest szczęśliwą narzeczoną Daniela Janiaka, który jako jedyny potrafi sprowadzić ją na ziemię.

To wspaniała pełna humoru książka.Napisana jest w formie zapisków śmiesznych przypadków Igi. Super się bawiłam czytając ją.Niekontrolowane wybuchy śmiechu gwarantowane 🤣🤣. Książka jest przezabawna a Iga skradła moje serce ❤️. Autorka chce nam przekazać że najważniejsze w życiu to być sobą.Prawdziwe życie to wzloty i upadki. Jednak , kiedy masz przy sobie kogoś,kto kocha cię taką jaką jesteś,to jesteś prwdziwą szczęściarą. Przy tej książce nuda wam nie grozi☺️ Idealna lektura na poprawę humoru ☺️ Polecam ❤️

💕 RECENZJA 💕

Tytuł:"Zapiski Zwariowanej Narzeczonej"
Autor: Marianna Góralska

#współpracareklamowa

Każda z nas marzy by być najpiękniejszą, najseksowniejszą i wogule naj. Jednak czy to naprawdę jest takie ważne?
I o tym właśnie jest ta historia... o niedoskonałości.

Iga i Daniel są narzeczeństwem, od roku mieszkają razem. Jednak to Iga spraiwa, że w ich związku nie ma nudy.
Daniel jest grafikiem więc całe dnie spędza przed komputerem, a Iga hmmm to szalona, roztrzepana kobieta na którą nie mam mocnych...
Czy jest szczęśliwa? Owszem!
Jeżeli chce poznać perypetie Igi i Daniela sami sięgnijcie po tą książkę... Nie chce wam psuć zabawy 😁

O książce... no cóż tak jak napisałam KOMEDIA !!! Zwykla dziewczyna, której przydarza się wiele niezwykłych rzeczy. Nazwałabym nawet, że prześladuje ją pech 😅. Książka pełna humoru, delikatna, szybko się czyta. Krótkie rozdziały. I przepiękna miłość.

Zapraszam do lektury 🥰

I o tym właśnie jest ta historia... o niedoskonałości.

Myślałam, że to będzie komedia przy której będę płakać ze śmiechu. Nic takiego się nie stało, nie mniej czytało się ją dobrze i przyjemnie. Może trochę za krótkie rozdziały jak dla mnie ale w końcu to "pamiętnik". Autorka ma też bardzo lekki styl pisania. Bohaterowie to ciekawe kreacje, a sytuację jakie im się przytrafiają poprawiają humor.

Idealna pozycja na jesienne, szare wieczory- wprowadzi dużo barw.

Idealna pozycja na jesienne,...

43 użytkowników ma tytuł Zapiski zwariowanej narzeczonej na półkach głównych
9 użytkowników ma tytuł Zapiski zwariowanej narzeczonej na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Zapiski zwariowanej narzeczonej

Okładka książki Krew, strach i łzy Łukasz Burdziński, Luke Chambers, Marianna Góralska, Dan Henk, Justyna Kozłowska, Tomasz Wojciechowski, Nadia Wolińska, Paulina Ziarko

Okładka książki Nakręceni na miłość Michał Krawczyk, Magdalena Ludwiczak, Anna Nowicka-Bala, Agnieszka Rusin, Weronika Tomala, Agnieszka Ziętarska

Cytaty z książki Zapiski zwariowanej narzeczonej