Sztuczne światła

Okładka książki Sztuczne światła autora Anna Nasiłowska, 9788381962001
Okładka książki Sztuczne światła
Anna Nasiłowska Wydawnictwo: Państwowy Instytut Wydawniczy Seria: Seria mozaikowa poezja
poezja
Seria mozaikowa
2021-01-28
2021-01-28
9788381962001

Kup Sztuczne światła w ulubionej księgarnii

Oceny książki Sztuczne światła

OPINIE i DYSKUSJE o książce Sztuczne światła

Na półkach: , , , ,

Tomik ten ma spory potencjał, w niektórych przypadkach widać, że autorka miała świetny pomysł, ale niestety próbowała go za bardzo przeciągnąć na siłę. Po przeczytaniu zostały ze mną tylko dwa dobre wersy:

możesz oddychać
ale się nie zaciągaj

i za te dwa wersy cały tom zyskuje ode mnie +1 gwiazdkę.
Polecam przeczytać, żeby wyrobić sobie opinię, ale niestety wątpię, żeby ktoś się tym zachwycił.

możesz oddychać
ale się nie zaciągaj

i za te dwa wersy cały tom zyskuje ode mnie +1 gwiazdkę.
Polecam przeczytać, żeby wyrobić sobie opinię, ale niestety wątpię, żeby...

nowy tomik Nasiłowskiej? trochę wow, na zasadzie, "że jej się jeszcze chce".

nowy tomik Nasiłowskiej? trochę wow, na zasadzie, "że jej się jeszcze chce".

Fajna książka. :)

Fajna książka. :)

25 użytkowników ma tytuł Sztuczne światła na półkach głównych
13 użytkowników ma tytuł Sztuczne światła na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Sztuczne światła

Okładka książki 2020. Antologia współczesnych polskich opowiadań Andrzej Ballo, Jacek Bielawa, Jarosław Błahy, Aleksandra Borowiec, Łukasz Drobnik, Jerzy Franczak, Jarosław Jakubowski, Jolanta Jonaszko, Olgierd Kajak, Katarzyna Kałużna, Beata Patrycja Klary, Marika Krajniewska, Ryszard Lenc, Maciej Libich, Krzysztof Maciejewski, Miłka O. Malzahn, Jarosław Maślanek, Piotr Michałowski, Dariusz Muszer, Anna Nasiłowska, Maria Nowakowska-Majcher, Klaudia Pieszczoch, Marek Pogorzelski, Paweł Przywara, Barbara Sadurska, Wojciech Stamm, Elżbieta Stankiewicz-Daleszyńska, Grzegorz Strumyk, Łukasz Suskiewicz, Andrzej Turczyński, Henryk Waniek, Marta Zelwan
Okładka książki ...czterdzieści i cztery. Figury literackie. Nowy kanon Katarzyna Czeczot, Agnieszka Mrozik, Katarzyna Nadana-Sokołowska, Anna Nasiłowska, Monika Rudaś-Grodzka, Ewa Serafin, Barbara Smoleń, Agnieszka Wróbel

Cytaty z książki Sztuczne światła

Dodaj cytat z książki Sztuczne światła