Obiecaj, że wrócisz

Okładka książki Obiecaj, że wrócisz autora Beata Majewska, 9788376869407
Logo Lubimyczytac Patronat
Logo Lubimyczytac Patronat
Okładka książki Obiecaj, że wrócisz
Beata Majewska Wydawnictwo: Jaguar Cykl: Zapomnij, że istniałem (tom 3) literatura obyczajowa, romans
literatura obyczajowa, romans
Zapomnij, że istniałem (tom 3)
2021-01-27
2021-01-27

Kup Obiecaj, że wrócisz w ulubionej księgarnii

Wyróżniona opinia i

Obiecaj, że wrócisz

Oceny książki Obiecaj, że wrócisz

OPINIE i DYSKUSJE o książce Obiecaj, że wrócisz

Dobrze się czyta.
Wątki i historie ludzi dość pobłażliwie potraktowane.

Dobrze się czyta.
Wątki i historie ludzi dość pobłażliwie potraktowane.

Bruno skrupulatnie realizuje swój plan zemsty. Już parę punktów z listy zostały wykreślone. Na jego drodze staje Wiera, kobieta, która w swoim życiu przeszła wiele i również nie poddaje się, tak jak on. Czy Bruno zmienił swoje plany ze względu na Wierę? A czy ona zaznała wreszcie chwilę szczęścia? Przekonajcie się już sami.
......................................................................
Niestety ta część, z tych które przeczytałem podobała mi się najmniej. Mimo tego, że poznałem historie tej dwójki i przez co przeszli, to nie przekonali mnie do siebie. Książka porusza nowe trudne tematy, takie, które nie pojawiły się w poprzednich częściach, m.in. takie jak pedofilia, czy samookaleczanie się. Książka zozbudowuje wątki, z poprzednich części, co powoduje, że mimo wszystko warto ją przeczytać, w szczególności jeśli polubiliśmy bohaterów z poprzednich części.

Co tu dużo mówić. Super ,kocham tą serię ❤️

Co tu dużo mówić. Super ,kocham tą serię ❤️

833 użytkowników ma tytuł Obiecaj, że wrócisz na półkach głównych
155 użytkowników ma tytuł Obiecaj, że wrócisz na półkach dodatkowych

Okładka książki Sekrety orientu Małgorzata Garkowska, K. C. Hiddenstorm, Beata Majewska, Alicja Sinicka, Emilia Szelest, Aniela Wilk

Cytaty z książki Obiecaj, że wrócisz