Perfect Kill

- Inspektor Callanach (tom 6)
- 2020-01-01
- 2020-01-01
- angielski
He had never heard himself scream before. It was terrifying.
Alone, trapped in the darkness and with no way out, Bart Campbell knows that his chances of being found alive are slim.
Drugged and kidnapped, the realisation soon dawns that he’s been locked inside a shipping container far from his Edinburgh home. But what Bart doesn’t yet know is that he’s now heading for France where his unspeakable fate is already sealed…
DCI Ava Turner and DI Luc Callanach are working on separate cases that soon collide as it becomes clear that the men and women being shipped to France are being traded for women trafficked into Scotland.
With so many lives at stake, they face an impossible task – but there’s no option of failure when Bart and so many others will soon be dead…
Kup Perfect Kill w ulubionej księgarni
Oceny książki Perfect Kill
180 użytkowników ma tytuł Perfect Kill na półkach głównych- Przeczytane 129
- 2025 11
- Audiobooki 5
- Bookbeat 3
- Przeczytane w 2025 2

OPINIE i DYSKUSJE o książce Perfect Kill
Niebywała, fantastyczna i przenikająca przez duszę. Naprawdę tu jest wszystko czego oczekuję od dobrego kryminału - zagadka, wiele podejrzanych, historia poboczna. I love it!
Kto nie zaczął jeszcze tej serii to z ręką na sercu polecam!
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toKto nie zaczął jeszcze tej serii to z ręką na sercu polecam!
To jest seria, która nie zawodzi. Kolejna część niezwykle ciekawa, wciągająca, mocna.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toBardzo lubię tą serię- nie tylko ze względu na przystojnego Callanacha, żywiołową Avę, czy Liveliego, który wnosi humor w te poważne scenerie…. Lubię ją za ilość stron, za ciągłą akcję nawet w zdaje się spokojnym momencie i za nietypowe pomysły, pewnie czasem z życia wzięte - na zbrodnie…. Cieszę się, że jest już następna książka…. (1/2026)
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toNie jestem fanka wątku romantycznego, ale reszta bardzo zacna - uwaga, jest dosyć brutalna!
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toBardzo dobra , ciekawa choć brutalna . Z każdą kolejną częścią przekonuję się że Awa nie jest dobrą nadinspektorką
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toTa część przedstawia za dużo treści od strony ofiar, a zdecydowanie za mało "policyjnej roboty" która moim zdaniem czyniła tę serię ciekawą. Ogólnie dobra książka ale słabsza od poprzednich części.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toKolejny genialny Edynburski thriller . Tym razem mamy do czynienia z handlem ludźmi na szeroką skalę, mafia międzynarodowa, handel i na organy i w celach seksualnych... Przerażająca , mroczna historia i najgorsze jest to ,że wiem , iż sporo wątków jest prawdziwych. Wszak Pani Helen przez 15 lat była adwokatem w sprawach kryminalnych
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toMoje życie podtrzymuje hasło: czekam na książki Helen Fields. Uwielbiam te serce i pokochałam ją już od pierwszej części. Im dalej tym lepiej i autorka nie zwalnia w pisaniu świetnych kryminałów.
Wszytko się siebie trzyma, trzyma w napięciu, kilka połączonych historii i oczywiście ta jedna główna więź między bohaterami- książka, w której w końcu powiedzą co czują, będzie moim faworytem😭❤️
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toWszytko się siebie trzyma, trzyma w napięciu, kilka połączonych historii i oczywiście ta jedna główna więź między bohaterami- książka, w której w końcu powiedzą co czują, będzie...